Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZEKIĆ DONIO POZITIVU

Lovrić najavio derbi kola u Splitu: "Nema bolje motivacije od 30 tisuća ljudi, a na Poljudu je prekrasno pobijediti"

Kristijan Lovrić vjeruje kako njegova momčad ima kvalitetu za doći do pozitivnog rezultata na današnjem gostovanju u Splitu.

Nakon što je u susretu protiv Rudeša odradio suspenziju, Kristijan Lovrić ponovno je u kadru Osijeka te na rasloganju treneru Zoranu Zekiću za današnji susret na Poljudu.

Taj susret, kao i sve ono što je dolazak Zekića donio u svlačionici, najavio je u svom velikom intervjuu koji je ovog tjedna dao za gol.hr.

Pun stadion je motivacija

"Svi znamo što nam je trener Zekić donio u svlačionicu. Znamo kakav je pozitivac, kakav motivator i kakav trener, ne moramo o tome trošiti riječi. Sama energija koju je donio nas je podigla. Što se tiče utakmice, Hajduk je trenutno jako kvalitetan, imaju kvalitetne pojedince i kvalitetnu momčad. Naravno da će biti teško, ne moramo pričati o tome", rekao je Lovrić, okrenuvši se onome što Osijek mora napraviti:

"Mi moramo početi igrati onako kako znamo i kako možemo. Jednostavno, doći na Poljud, igrati utakmicu i pobijediti, to je nešto prekrasno, isto kao na Maksimiru ili Rujevici. 30 tisuća ljudi, pun stadion, nema veće motivacije. Želimo razveseliti naše navijače i napravit ćemo sve da se to dogodi. Ali, bit će jako zahtjevna utakmica, kvalitetni su i opasni, morat ćemo puno paziti."

Osam puta zabio Hajduku

Lovrić je protiv Hajduka odigrao 19 utakmica, a u sedam njih je njegova momčad upisala pobjedu, dok je osam puta poražena.

On se čak osam puta upisavao u strijelce, od čega dvaput na Poljudu (u pobjedi Gorice 2:4), no u dresu Osijeka to još uvijek nije napravio. Odnosno sve pogotke Hajduku postigao je kao igrač Gorice. Vidjet ćeno je li došlo vrijeme da to napravi i u dresu kluba koji ga je puno platio, a on uloženo još uvijek nije opravdao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider