Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi problemi

Loše vijesti nakon šokantnog poraza u Ateni: UEFA žestoko kaznila Dinamo

UEFA je žestoko kaznila Dinamo zbog nereda pred utakmicu s AEK-om.

Dinamo (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Nakon šokantnog poraza od AEK-a u sudačkoj nadoknadi za plasman u play-off Lige prvaka, iz europske nogometne organizacije (UEFA) stigla je žestoka kazna za Dinamo.

Zbog nereda u kojima je život izgubio 29-godišnji navijač Michalis Katsouri, hrvatski prvak je kažnjen zabranom odlaska navijača na gostujuće utakmice europskih natjecanja ove sezone.

Domagoj Vida slavi Pravila nogometne igre: Pogodak Domagoja Vide nije regularan, no kazneni udarac bi se u suprotnom ponovio!? divider

Konkretno, to znači da Dinamo neće imati podršku navijača na gostujućim susretima Europske ili Konferencijske lige, ovisno o tome u koje se natjecanje plasira.

Svi grčki mediji redom pišu u žestoko kazni za Dinamo, a to će svakako biti težak udarac za hrvatskog prvaka i njegove navijače:

"Prema procjeni UEFA-e, sve utakmice u kojima sudjeluju gostujući navijači Dinama smatraju se visokorizičnima, a to je nažalost potvrđeno iznimnom težinom incidenta zbog prisutnosti navijača Dinama u Ateni, unatoč odluci da se ne osigura njih s kartama za spomenutu utakmicu", stoji u dijelu priopćenja krovne nogometne organizacije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider