Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dambrauskas mora mijenjati

Hajduku se u Superkupu ozlijedio Nikola Kalinić, objavljeno koliko ga neće biti na terenu

Nikola Kalinić se ozlijedio na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon izgubljenog Superkupa na jedanaesterce od Dinama, Hajduk je saznao još jednu lošu vijesti.

Centarfor Bilih Nikola Kalinić u tom Superkup okršaju ozlijedio je nožni prst i morat će pauzirati, prema prvim informacijama, više od mjesec dana.

U 15. minuti Superkupa Kalinić je dobio nezgodan udarac, ali odlučio je nastaviti igrati. Na poluvremenu je dobio injekciju koja mu je malo ublažila bol i ostao na travnjaku sve do 70. minute kada ga je trener Valdas Dambrauskas odlučio zamijeniti i u igru uvesti Jana Mlakara.

Detaljnijim liječničkim pregledom ustanovljeno je kako je ipak došlo do prijeloma te će Kalinić propustiti, kako je objavio Hajduk na svojoj službenoj stranici, tri tjedna.

Neće ga biti u uvodnih nekoliko kola HNL-a, ali za prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige, koja se igra 4. kolovoza, trebao bi biti spreman.

Ova ozljeda donijet će određene pretumbacije u taktičkim postavkama Hajdukove igre, na Dambrauskasu je da procijeni hoće li sada u sam vrh napada isturiti Marka Livaju pa na travnjak poslati još jednog veznjaka ili krilo odnosno hoće li Livaji u špici pridodati slovenskog reprezentativca Jana Mlakara koji je po vokaciji centralni napadač, a dobar dio dosad odigranih utakmica u dresu Hajduka odradio je na krilnim pozicijama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider