Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
crne mačke

Lokomotiva zaustavila Dinamo pa se oglasila znakovitom porukom: ''Sramite se! Čestitke''

Dinamo još jednom nije uspio pobijediti Lokomotivu u Kranjčevićoj ulici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš poput završnica u nekim europskim ligama gdje su se komentatori znali našaliti kako nitko ne želi osvojiti naslov, nešto se slično događa ove sezone u HT Prvoj ligi. Nakon što je Hajduk pobijedio Dinamo u derbiju stvari su se zakuhale.

No odmah u sljedećem kolu Hajduk je uzeo tek mršavi bod u Koprivnici, Osijek je izgubio u Rijeci, a Dinamo je kiksa spasio kasni pogodak kapetana Ademija kod Gorice.

Prva HNL ima ludu završnicu

Novo kolo donijelo je novu dramu. Hajduk je jedva uspio pobijedio posljednje plasirani Hrvatski dragovoljac, Osijek je kiksao i uzeo tek bod na svom travnjaku protiv predzadnje Istre 1961, a Dinamo još jednom u gostima nije uspio pobijediti Lokomotivu.

gol expired Trener Lokomotive otkrio zašto je napravio samo jednu zamjenu protiv Dinama divider

Lokomotiva opravdala status ''crne mačke'' za Dinamo u ovoj sezoni

Da je ove sezone Lokomotiva Dinamu ''crna mačka'' spominjao je Ante Čačić prije utakmice, ali je bilo malo onih koji su vjerovali da se takvo što opet može dogoditi u napetoj završnici prvenstva.

Ali dogodilo se. Lokomotiva je ove sezone samo jednom izgubila od Modrih, jednom ih pobijedila i dva put je bilo neriješeno.

Nakon svega se objavom na Twitteru klub oglasio sarkastičnom porukom.

Aludirali su na navijače ostalih klubova koji su na razne načine komentirali tijek događaja na utakmici. Lokomotiva je prvo povela, pa su onda njeni igrači serijom nevjerojatnih pogrešaka sami sebi zabili gol zbog kojeg su ostali bez punog plijena. 

Pogledajte komičan autogol i seriju pogrešaka igrača Lokomotive

Hoće li Dinamo već sljedećeg vikenda postati prvak?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider