Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentirao i čačić

Trener Lokomotive otkrio zašto je napravio samo jednu zamjenu protiv Dinama

Dvoboj u Kranjčevićevoj su komenitrali treneri, Silvijo Čabraja i Ante Čačić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kandidati za naslov prvaka Hrvatske, Dinamo i Osijek u svojim su susretima 33. kola igranima u nedjelju osvojili samo po bod, Dinamo je kao gost igrao 1:1 s Lokomotivom, dok je Osijek na svom terenu igrao 2:2 s Istrom 1961.

U Kranjčevićevoj ulici Lokomotiva je povela iz kaznenog udarca kojega je realizirao Sandro Kulenović (30-11m), a Dinamo je u drugom poluvremenu poravnao autogolom Nikole Solde (50-ag).

Dvoboj su komenitrali treneri, Silvijo Čabraja i Ante Čačić.

gol expired Petar Musa zabio za pobjedu pa zaradio crveni zbog provociranja navijača divider

''Pa ti isti su pričali da će Dragovoljac pustiti Hajduku, mi Dinamu, Istra Osijeku, a to su priče. Puštati utakmice, ne znam na koji način'', komentirao je Trener Lokomotive navode da bi Lokomotiva mogla pustiti Dinamu.

Čabraja je na utakmici napravio samo jednu zamjenu, to je iznenadilo mnoge, a on to ovako objašnjava.

Lokomotiva - Dinamo VIDEO Dinamo kiksao u Zagrebu! Lokomotiva sama sebi zabila za remi, ludnica je na tablici divider

''Jednu promjenu sam napravio jer su igrači dobro trčali, nije bilo potrebe za više izmjena. Uvjeti? Ma bili su idealni. Nije bilo vruće, teren brz i domar, makar je kiša malo poremetila. Bila je sadržajna utakmica, na kraju je realno završilo 1:1'', otkriva Čabraja.

"Očekivano teška utakmica. Uvjeti su bili takvi da se nismo dobro akomodirali, domaćin se puno bolje snašao. Nismo uspjeli pohvatati konce igre. Moramo biti zadovoljni s 1:1, prvenstvo i dalje ostaje interesantno. Lokomotiva se pokazala kao crna mačka za Dinamo. Treba im čestitati na zalaganju, a moji igrači ovo trebaju što prije zaboraviti'', dodao je Čačić.

VIDEO Autogol Lokomotive protiv Dinama:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider