Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOMENTARI IH NE ŠTEDE

Lokomotiva objavila odlazak lijevog bočnog, ali i neugodno iznenadila načinom na koji su to objavili

Puno pažnje uzrokovala je objava NK Lokomotive, kojom su otkrili transfer njihovog igrača Ivana Milićevića u Grčku.

Ivan Miličević (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Još jedan sjajan nogometaš napušta SuperSport HNL. Radi se o 25-godišnjem lijevom bočnom braniču Lokomotive, Ivanu Milićeviću.

Ovaj bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, procijenjen prema Transfermarktu na milijun eura, odlazi u grčki A.E. Kifisi, trenutno pretposljednju momčad njihovog prvenstva.

Igrač fantastičnog centaršuta

Miličević je nogometaš koji se iskazao fantastičnim centaršutom, a u 82 utakmice za momčad s Kajzerice upisao je dva pogotka i sjajnih 14 asistencija. Sigurno će nedostajati Lokosima, no došlo je vrijeme za odlazak.

Ipak, jedna stvar oko njegovog transfera je neugodno iznenadila sve koji prate hrvatski ligaški nogomet. Radi se o načinu na koji se Lokomotiva oprostila od ovog nogometaša.

Napravili su to putem društvenih mreža, otkrivši osnovne podatke o transferu, ali sve koji prate Lokomotivine mreže jako je neugodno iznenadio način na koji su to objavili.

Radi se o natpisu na slici, odnosno dizajnu za koji se čini kako je napravljen bez imalo uloženog truda.

Izgubili igrački, ali još više u jednom drugom sektoru

To je neopisiv pad nakon onoga što je Lokomotiva dosad radila, budući da su njihove društvene mreže bile hit, većinom zbog dizajna, ali i zbog humora kakav je njihov dosadašnji grafički dizajner Ivan Marčinko koristio.

Marčinko je krajem jesenskog dijela sezona napustio Lokomotivu radi drugog posla, a mi možemo pretpostaviti kako još uvijek nisu našli zamjenu. 

Nadamo se da je ovo izoliran slučaj i da će Lokomotivine društvene mreže u budućnosti ponovno obilovati materijalom kakav dolići jednom hrvatskom nogometnom prvoligašu.

U nastavku teksta prisjetimo se nekih uradaka sjajnog Ivana Marčinka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider