Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Lokomotiva kompletirala kolekciju: Čabrajini mladići rušili su Dinamo, Hajduk i Rijeku

Momčad Silvija Čabraje ne bježi od igre u utakmicama protiv najvećih naših klubova.

Slavlje igrača Lokomotive (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Nogometaši zagrebačke Lokomotive pobijedili su Rijeku 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a.

Neprepoznatljivi Riječani odigrali su najlošiju utakmicu ovog proljeća, momčad Željka Sopića pala je na drugo mjesto dok će iduće kolo na vrhu ljestvice, po prvi puta u sezoni, dočekati Dinamo.

Lokomotiva je tako upisala prvu pobjedu protiv Rijeke ove sezone u prvenstvu, dvaput su bili poraženi na Rujevici, dok su na domaćem terenu remizirali početkom studenog i danas otkinuli tri boda Rijeci.

Željko Sopić Sopić: ''Ništa nije izgubljeno. Nedjelja, 19:30, pa da vidimo tko će koga'' divider

Što se tiče dvoboja s Hajdukom, u dosadašnja tri susreta momčad Silvija Čabraje je također otkinula četiri boda Splićanima, poraženi su krajem rujna prošle godine 1:0, remizirali su u prosincu 1:1, a prije nešto više od mjesec dana Mudražija je presudio susret na Poljudu.

Baš kao i Rijeci i Hajduku, Lokomotiva je gradskom rivalu Dinamu otkinula bodove, također su imaju četiri boda iz četiri dosadašnja sraza. Navijači Modrih posebno pamte hat-trick Duje Čopa u siječnju kada je na Kranjčevićevoj odigrano zaostalo 4. kolo SuperSport HNL-a.

Silvijo Čabraja Čabraja: ''Mogli smo ih unakaziti, nisu nam stvorili neku posebnu priliku'' divider

Dakle, Lokomotiva je ove sezone upisala 12 bodova protiv naša tri najveća kluba, čeka ih još jedan susret sa Splićanima u posljednjem kolu, ali prvo teška bitka na Opus Areni gdje će se odlučivati posljednji putnik iz HNL-a za Europu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider