Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj nevjerojatnog niza

Sopić: ''Ništa nije izgubljeno. Nedjelja, 19:30, pa da vidimo tko će koga''

Željko Sopić prokomentirao je poraz svoje Rijeke od Lokomotive 3:1.

Željko Sopić (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Nogometaši zagrebačke Lokomotive pobijedili su Rijeku 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a.

Neprepoznatljivi Riječani odigrali su najlošiju utakmicu ovog proljeća, momčad Željka Sopića pala je na drugo mjesto dok će iduće kolo na vrhu ljestvice, po prvi puta u sezoni, dočekati Dinamo.

Nakon utakmice trener Rijeke je podijelio svoja razmišljanja.

''Čestitke Lokomotivi na pobjedi, mi moramo zajedno staviti glave i očekuje nas Dinamo. Nije se ništa promijenilo, bilo bi bolje da smo pobijedili , ali imamo još četiri kola do kraja, dečki ne trebaju padati nakon jednog poraza i dat ćemo sve od sebe da dobijemo Dinamo'', započeo je.

Mario Pašalić Pašalić strijelac u pobjedi Atalante, Roma izvukla bod kod Napolija divider

Razlozi poraza?

''Prekidi su nam bili najveći forte, a oni su nam zabili tri gola iz tri prekida, loše smo odreagirali, imali su malo i sreće, ali loše smo defenzivno odreagirali, drugo poluvrijeme bolje, imali prilike za neriješeno i to onda ostavlja puno prostora iza. Nemam što prigovorit igračima, nogomet su usponi i padovi, idemo dalje. Igrači igraju vrhunsku sezonu. Prvo poluvrijeme smo previše tražili zadnji pas, brzopleti smo bili, nismo razigravali.''

Slijedi derbi svih derbija na Rujevici, Dinamo je sada lider prvenstva, ali Rijeka ima sve dalje u svojim rukama.

Silvijo Čabraja Čabraja: ''Mogli smo ih unakaziti, nisu nam stvorili neku posebnu priliku'' divider

''Mi ćemo sve napraviti da dignemo momčad i da probamo pobijediti Dinamo, vidjet ćemo tko će koga, ništa nije izgubljeno da nam je netko dao jedan cent na početku sezone... Nedjelja 19.30 na Rujevici pa tko dobije. Vjerojatno bi pola medija bilo sretni da Dinamo dobije i uđe u Ligu prvaka. Ponavljam nedjelja, 19.30 Rujevica'', zaključio je Sopić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider