Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZABIO I MLADI BAJČETIĆ

Liverpool slavio na gostovanju kod Aston Ville

Sjajno je Liverpool odradio gostovanje na Villa Parku, gdje su domaćina savladali rezultatom 1:3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola pobijedili su ekipu Aston Ville rezultatom 3:1 u utakmici 17. kola Premier lige.

Liverpool je poveo već u petoj minuti, a pogodio je Mohamed Salah. Nakon odličnog dodavanja Trenta Alexander-Arnolda do lopte je u šesnaestercu došao Andy Robertson, koji je potom asistirao Salahu.

gol expired VIDEO Newcastleov veznjak burno proslavio uspješan klizeći start i potvrdio kakva veličanstvena atmosfera vlada u Svrakama divider

Robertson je upisao svoju 54. asistenciju u Premier ligi i sada ima najviše asistencija od svih braniča u povijesti lige.

Pogodak Joela Matipa poništen je u 20. minuti zbog zaleđa, a Liverpool je 17 minuta kasnije ipak postigao drugi pogodak. Salah je dodao loptu Virgilu van Dijku u šesnaesterac, a Nizozemac je potom povisio na 2:0.

Momčad iz Birminghama mogla je smanjiti rezultat u 46. minuti, ali je pogodak Ollieja Watkinsa poništen zbog nedozvoljene pozicije. Watkins je ipak bio strijelac u 59. minuti, kada je glavom zakucao ubačaj Douglasa Lewisa. Do kraja susreta Liverpool je potvrdio pobjedu golom mladog španjolskog nogometaša Stefana Bajčetića u 81. minuti, kome je to prvi seniorski gol.

Liverpool je na šestom mjestu Premier lige sa 25 bodova, dok je Aston Villa 12. sa sedam bodova manje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider