Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POTVRDIO THE ATHLETIC

Liverpool potvrdio transfer novog čuda od djeteta: Fulhamov "hodajući highlight" od iduće sezone u "Redsima"

Elitni The Athletic potvrdio je priču koja se krajem prošlog tjedna pojavila u otočkim medijima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napokon možemo zaključiti kako je Liverpool pobijedio u utrci za jednog najtraženijih igrača otočkog nogometa. Nakon što su "mainstream" mediji krajem prošlog tjedna tu priču pokrenuli, sad je od strane The Athletica potvrđeno kako će Fabio Carvalho od iduće sezone nositi dres Redsa, u koje prelazi iz Fulhama.

Liverpool će isplatiti odštetu u iznosu od pet milijuna funti, koja može narasti na gotovo osam, iako Carvalhov ugovor istječe za dva i pol mjeseca.

gol expired Manchester United igra najlošiju sezonu otkako je Premier Lige, a najveći problemi tek se naziru divider

Tu se radi o pravilima engleskog FA-a (saveza), kojima se pokušava zaštititi klub pa tako igrač može isti napustiti besplatno samo ako napušta Englesku. U slučaju ostanka potrebno je platiti unaprijed određenu cifru ili se dogovoriti s Fulhamom, što je Liverpool napravio te tako potvrdio ovaj transfer.

Odlična sezona u Championshipu

Osim što je jedan od najtalentiranijih, ovaj Portugalac svakako je i među atraktivnijim igračima ovosezonskog Championshipa. U 30 nastupa za vodeću momčad lige upisao je po sedam golova i asistencija, većinom vrlo efektnim i oku ugodnim potezima. Neupitno je kako posjeduje kvalitetu kakvu nije lako pronaći te da se uz pravi rad, posebno na ozbiljnosti, može razviti u klasnog nogometaša.

Luis Diaz Klopp je još jednom pogodio, kako mu to i dalje uspijeva? divider

Jürgen Klopp mogao bi to napraviti od njega, posebno ako znamo kako on kupuje, odnosno da sve što radi bude s nekim određenim ciljem. Vjerojatno se tu nalazi i odgovor zašto je Carvalho odabrao ovaj put karijere, iako je ozbiljno zagrijan bio i madridski Real.

Carvalho je već odradio liječnički pregled, a potvrđeno je kako će s prvim sastavom putovati na pripreme, gdje bi se mogao izboriti za ostanak u Kloppovim planovima već prvu sezonu. U suprotnom bi posudba bila najrealnija opcija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider