Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
godinu dana bez poraza

Liverpool nezaustavljivo gazi prema naslovu prvaka: Salah i Mane za novu pobjedu

Nogometaši Liverpoola upisali su pobjedu u posljednjoj utakmici 21. kola engleske Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola upisali su sigurnu pobjedu u posljednjoj utakmici 21. kola engleske Premierlige. Na Anfieldu je pao novi prvoligaš Sheffield United rezultatom 2:0

gol expired Modri dovode super talentiranog Argentinca koji je dva puta osvajao Copa Americu? divider

Redsi su do pobjede stigli golovima Mohameda Salaha i Sadija Manea u prvom, odnosno drugom poluvremenu. Obrana gostiju izdržala je samo četiri minute u prvom poluvremenu prije negoli je Salah iskoristio dodavanje Andyja Robertsona i zabio za 1:0. 

U 64. minuti Salah je upisao i asistenciju nakon prelijepe akcije Redsa. Dodao je za Manea kroz šumu nogu čiji inicijalni udarac brani Henderson, ali se lopta ponovno odbija do Senegalca, koji drugi put ne griješi. 

Zimski prijelazni rok Krenula je transfer groznica: Pogledajte koji bi se spektakularni transferi mogli realizirati divider

Liverpool je ovom pobjedom ponovno otišao na +13 u odnosu na Leicester i čak +14 u odnosu na Manchester City, a uz to ima i utakmicu manje. 

Zanimljivo, bila je to već šesta utakmica Liverpoola u posljednjih 17 dana, ujedno i slavljenička pobjeda jer su Redsi proslavili godinu dana od posljednjeg ligaškog poraza.

Posljednji poraz u Premiershipu Liverpool je doživio 3. siječnja prošle godine od Manchester Cityja s 1:2. Nakon toga nanizao je 37 utakmica bez poraza, pri čemu je upisao 32 pobjede i pet neodlučenih ishoda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider