Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Havarija u Napulju

Liverpool kao razbijena vojska: Klopp se ispričao za apokalipsu i progovorio o mogućem otkazu

Liverpool je teško poražen u Napulju (4:1) na otvorenju nove sezone Lige prvaka…

Jurgen Klopp (Foto: Afp)

Liverpool hoda po trnju na početku sezone. Sedam utakmica, samo dvije pobjede. Redsi izgledaju loše u Premierligi, a Ligu prvaka započeli su katastrofalno.

Teško su poraženi na gostovanju u Napulju. Napoli ih je na Maradoninom stadionu razbio 4:1.

Taj poraz natjerao je Jürgena Kloppa da se ispriča navijačima Liverpoola i preuzme odgovornost.

Klopp se ispričao navijačima

„Bila je to razočaravajuća noć, moram se ispričati“, kazao je menadžer Liverpool.

"Problemi koje smo imali bili su očiti. Prije svega Napoli je odigrao jako dobru utakmicu, a mi smo odigrali jako lošu. Bilo je to stvarno teško prihvatiti, ali nije tako teško objasniti kada ste vidjeli stanje na terenu", priznao je njemački stručnjak.

"Zašto smo igrali tako loše? Ne možemo zanemariti loš ulazak u utakmicu i dva jedanaesterca, ali nismo igrali dovoljno dobro. Ostaje pitanje zašto se to dogodilo. Moj posao je da to riješim. To je moja odgovornost", kazao je Klopp.

"S Alissonom na vratima, morate biti jako loši da bi ste tako izgubili. Čini se da se moramo iznova izmisliti. Mnoge stvari nedostaju", nastavio je Klopp analizu.

Klopp o mogućem otkazu

Upitan je o mogućnosti da dobije otkaz, kao što je Thomas Tuchel dobio cipelu u Chelseaju nekoliko sati ranije:

"Ne baš, ali tko zna? Postoje različiti tipovi vlasnika. Naši vlasnici su prilično mirni i čekaju da ja riješim situaciju. Oni ne očekuju da to učini netko drugi. Tako su oni to uvijek vidjeli i onog dana kad se predomisle reći će mi."

Što se tiče mogućih rješenja igračke krize Liverpoola, njemački trener je istaknuo:

"To je posao koji moramo obaviti. Nije da moramo izmisliti novu vrstu nogometa, moramo se poboljšati. Treba mi vremena da kažem prave stvari jer u ovom trenutku nije sve 100% jasno.“

"Oni se ne mogu prestati smijati"

Klopp već razmišlja o sljedećoj utakmici u Premierligi protiv Wolverhamptona, ali ne zaboravlja sliku koju je njegova momčad ponudila u Napulju.

"U subotu igramo protiv Wolverhamptona, a oni se vjerojatno ne mogu prestati smijati. Pomislit će, a isto tako bih i ja da sam na njihovom mjestu, da je savršeno vrijeme za okršaj s Liverpoolom", zaključio je Klopp.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider