Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BEZ IJEDNOG NEODLUČENOG SUSRETA

Bayern pobijedio u Milanu, Liverpool demoliran kod Napolija, Perišić slomio Tudora

Niti jedan susret drugog dana Lige prvaka nije završio bez pobjednika.

Napoli - Liverpool (Foto: Afp)

Šest utakmica odigrano je u večernjem programu drugog dana prvog kola Lige prvaka, a na pet susreta slavili su domaći, dok je tek Bayern uspio doći do pobjede u gostima.

Njemački prvak istu je ostvario na gostovanju kod milanskog Intera, gdje su odigrali sjajan susret u kojem su slavili rezultatom 0:2. Poveli su u 25. minuti nakon što je Leroy Sane sjajno primio loptu Kimmicha te savladao Onanu, a pobjeda je potvrđena u 66. minuti, kad je Onanu savladao njegov suigrač D'Ambrosio. Bayern je na ovom susretu čak 11 puta šutirao u okvir te je Onana zaslužan što poraz nije i teži.

U istoj grupi, grupi C, Barcelona je kod kuće savladala Viktoriju Plzen rezultatom 5:1, a u povijest se upisao Robert Lewandowskim novim hattrickom. On je postigao tri srednja pogotka, dok je Čehe načeo Franck Kessie, a dovršio Ferran Torres. Počasni pogodak djelo je Jana Sykore.

Robert Lewandowski Robert Lewandowski se još jednom upisao u nogometnu povijest, ovo je do sada učinio jedino on divider

Liverpool pregažen na Maradoni

U skupini A se ranije ostvarenoj pobjedi Ajaxa pridružio Napoli, koji je na Diego Maradona stadionu demolirao Liverpool. Rezultat je bio 4:1, a dvostruki strijelac Piotr Zielinski, dok su druga dva pogotka postigli Zamba Anguissa i Giovanni Simeone. Počasni pogodak za Liverpool djelo je Luisa Diaza.

Edson Alvarez Ajax razbio Rangerse na svom terenu, Eintracht potopljen kod kuće od Portugalaca divider

U skupini B se prava drama odigrala na Wanda Metropolitano stadionu, gdje je Atletico Madrid do vodstva protiv Porta došao u drugoj minuti sudačke nadoknade, da bi onda iz kaznenog udarca primili u šestoj. Ipak, utakmica je produžena čak 11 minuta, a u posljednjim trenucima je tri boda svojoj momčadi donio Antoine Griezmann.

U drugom susretu skupine B do bodova je došao Club Brugge, savladavši Bayer Leverkusen rezultatom 1:0. Pogodak je postigao Sylla u 42. minuti.

Tottenhamu pomogao crveni karton

I posljednje, u skupini D, gdje je ranije Sporting na gostovanju kod Eintrachta slavio rezultatom 0:3, Tottenham je savladao Olympique Marseille. Francuzi su bili dobri u prvom dijelu, no presjeklo ih je isključenje Mbembe u 48. minuti, nakon čega su prisiljeni braniti se. Nisu u tome uspjeli, budući da je njihovu mrežu dva puta, u 76. i 81. minuti, pogodio Richarlison.

gol expired VIDEO Ivan Perišić sjajnom asistencijom otključao vrata čvrstog Marseillea divider

Grupa A
Ajax - Rangers 4:0 (Alvarez 17', Berghuis 32', Kudus 33', Bergwijn 80')
Napoli - Liverpool 4:1 (Zielinski 5', 47', Zambo Anguissa 31', Simeone 44' ; Luis Diaz 49')

Grupa B
Atletico Madrid - Porto 2:1 (Hermoso 91', Griezmann 101'; Uribe 96')
Club Brugge - Bayer Leverkusen 1:0 (Sylla 42')

Grupa C
Barcelona - Viktoria Plzen 5:1 (Kessie 13', Lewandowski 34', 45', 67', Torres 71' ; Sykora 44')
Inter Milan - Bayern M. 0:2 (Sane 25', D'ambrosio autogol 66')

Grupa D
Eintracht Frankfurt - Sporting Lisabon 0:3 (Edwards 65', Trincao 67', Nuno Santos 82')
Tottenham - Marseille 2:0 (Richarlison 76', 81')

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider