Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
NIZOZEMCI I DALJE SJAJNI

Ajax razbio Rangerse na svom terenu, Eintracht potopljen kod kuće od Portugalaca

Nogometaši Ajaxa otvorili su sezonu Lige prvaka pobjedom 4:0 nad škotskim prvakom, dok je Eintrach u svom debiju poražen od Sportinga s neugodnih 0:3.

Edson Alvarez (Foto: Afp)

Uvjerljivim su pobjedama u novu sezonu Lige prvaka startali nogometaši Ajaxa i lisabonskog Sportinga.

U skupini A Ajax je na domaćem terenu svladao Rangers 4:0, dok je Sporting u gostima s 3:0 bio bolji od Eintrachta, aktualnog pobjednika Europske lige.

Ajax sve riješio u prvom, Sporting u drugom poluvremenu

Ajax je tri boda protiv škotskog Rangersa osigurao u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 3:0. Sve je počeo golom Meksikanca Edsona Alvareza, a do kraja prvih 45 minuta još su zabijali Berghuis i Kudus. Konačnih 4:0 postavio je Bergwijn deset minuta prije kraja.

Hrvatski nogometaši Borna Barišić i Antonio Mirko Čolak odigrali su svih 90 minuta za Rangers, s tim da je Barišić postigao pogodak u 70. minuti za 1:3. No, nakon provjere VAR tehnologije gol je poništen zbog zaleđa.

Sporting je u Frankfurtu slomio Eintracht u drugom poluvremenu kada je postigao sva tri pogotka za konačnih 3:0. Od 65. do 67. minute domaćin je dva puta pokleknuo. Strijelci su bili Edwards i Trincao, a priča je zaključena pogotkom Nune Santosa u 82. minuti.

Kristijan Jakić je za Eintracht igrao do 84. minute, dok je Hrvoje Smolčić tijekom cijelog susreta ostao na domaćoj klupi za pričuve.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider