Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REDSI UZ DODIR SREĆE

Liverpool autogolovima do tri boda protiv Leicestera, West Ham doživio poraz na domaćem terenu

Liverpool je otvorio 18. kolo Premier lige pobjedom 2:1 kod kuće nad Leicesterom, dok je Brentford uzeo sva tri boda kod West Hama.

Liverpool vs. Leicester (Foto: Afp)

Nogometaši Liverpoola sretno su osvojili nova tri boda u Premier ligi, u domaćem susretu 18. kola svladali su Leicester rezultatom 2:1.

Gosti su rano poveli, već u četvrtoj minuti je pogotkom odličan kontranapad okončao Dewsbury-Hall. U prvom poluvremenu Liverpool je bio loš i napadački samozatajan, a preokrenuo je rezultat do odmora makar domaći igrači nisu postigli ni jedan pogodak. Dva autogola je dao belgijski igrač Wout Faes.

gol expired VIDEO Stoper Leicestera u sedam minuta uspio zabiti dva autogola protiv Liverpoola divider

U 38. minuti je pokušao očistiti jednu situaciju, ali je nespretno zahvatio loptu koja je u nevjerojatnom luku završila u gostujućoj mreži. U 45. minuti je, pak, Darwin Nunez pucao i pogodio vratnicu. Lopta se odbila do natrčalog Faesa koji nije uspio reagirati već se od njega lopta odbila u mrežu.

U drugom dijelu obje su momčadi imale nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat više nije mijenjao. Unatoč pobjedi Liverpool je ostao na šestom mjestu ljestvice.

Brentford presudio Moyesu?

Brentford je u gostima pobijedio West Ham 2:0, a gosti su sve dvojbe oko pobjednika razriješili tijekom prvog poluvremena kada su postigli oba pogotka. U 18. minuti je strijelac bio Ivan Toney, a u 43. Josh Dasilva.

gol expired Cristiano Ronaldo potpisao za novi klub uz najveću plaću u povijesti nogometa divider

Ovo bi vrlo lako mogla biti posljednja utakmica Davida Moyesa na klupi West Hama, budući da bi Čekirari na kraju ovog kola mogli čak završiti ispod crte, odnosno među posljednje tri momčadi lige, što je daleko od ambicija kakve ima uprava ovog legendarnog kluba.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider