Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE PREMA OČEKIVANJIMA

Cristiano Ronaldo potpisao za novi klub uz najveću plaću u povijesti nogometa

Čini se kako je Cristiano Ronaldo napokon dogovorio sve detalje te je od danas igrač saudijskog Al-Nassra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posao koji se najavljivao još tijekom Svjetskog prvenstva u Katru napokon je dovršen. Iz Saudijske Arabije dolaze vijesti kako je Cristiano Ronaldo napokon potpisao ugovor s Al Nassrom te će od idućeg mjeseca nastupati za taj saudijski klub.

Predstavljen uz veliki osmijeh na licu

Nakon što tijekom cijelog ljetnom prijelaznog roka nije uspio pronaći svoje mjesto u nekom od većih europskih klubova, Ronaldo je odlučio prihvatiti financijski bogatu ponudu, ali je time isto tako potvrdio kako napušta nogomet na najvišoj razini, gdje on sam sigurno smatra da i dalje pripada.

Al-Nassr ga je službeno predstavio putem Twittera, a Ronaldo se uz osmijeh slikao s dresom svog novog kluba, unatoč komentarima kako se ovim potezom praktički umirovio.

Također, Ronaldo ipak nije potpisao ugovor kakav se spominjao, odnosno do 2030. godine, gdje bi dio bio igrač, a nakon toga službeni ambasador kluba i Saudijske Arabije u svijetu.

Najveća plaća u povijesti nogometa

Kako javljaju mediji, potpisao je ugovor na dvije i pol sezone, uz nevjerojatna primanja od 75 milijuna eura po sezoni. U pitanju su najveća godišnja primanja u povijesti nogometa.

37-godišnji Portugalac ponudu Al-Nassra imao je još od sredine jeseni, no on se konstantno nadao svoj novi dom pronaći u nekom od sudionika Lige prvaka. Nitko od takvih na kraju ipak nije bio zainteresiran za usluge jednog od najubojitijih napadača svih vremena.

Ronaldo je tako sam sebe poslao van globalne nogometne scene, no nećemo ga još otpisati. Tko zna što se može dogoditi, možda već na ljeto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider