Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LIJEPA GESTA

Livaković posjetio dječaka Franju kojemu su uspješno transplantirana pluća: ''Veliki je borac''

Livaković je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu tim menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije Ive Olivari.

Dominik Livaković posjetio je u bolnici dječaka Franju Kalfića (Foto: Drago Sopta/HNS.)

Vratar hrvatske reprezentacije i zagrebačkog Dinama Dominik Livaković posjetio je u KBC-u Zagreb Franju Kalfića, jedanaestogodišnjeg dječaka iz Korenice, prvo dijete u Hrvatskoj s transplantiranim plućima, otkriva službena stranica HNS-a.

Dominik Livaković Livaković na meti poznatog španjolskog kluba? Evo koliko bi trebao dobiti Dinamo divider

Dominik je malog Franju, kojemu je tim KBC-a Zagreb prije desetak dana uspješno transplantirao pluća, iznenadio u društvu team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije Ive Olivari.

Franjo u svakom slučaju nije mogao poželjeti ljepši dar uoči 12. rođendana ovog četvrtka, a s Livijem je proveo ugodno vrijeme, uglavnom razgovarajući o njegovim sjajnim obranama na Svjetskom prvenstvu u Katru, na kojem je Hrvatska osvojila povijesnu broncu.

"Drago mi je što sam uspio obradovati malog Franju i na taj mu način olakšati njegove bolničke dane. Veliki je borac i uvjeren sam da će uspjeti prebroditi sve nedaće s kojima se svakodnevno susreće.

Svako dijete zaslužuje biti zdravo, nadam se da će Franjo i ubuduće biti naš vjerni navijač i da ćemo se sresti na jednoj od sljedećih utakmica reprezentacije", rekao je Dominik Livaković, koji je Franji darovao i potpisao svoj reprezentativni dres.

Sretan rođendan, Franjo!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider