Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kalinić odlazi u italiju?

Manchester United prati Dominika Livakovića i vidi ga kao zamjenu za De Geu?

Dominik Livaković ponovno je na meti velikana.

Galerija Dominik Livaković i Landry Dimata (Foto: AFP) Dominik Livaković i Dani Olmo (Foto: AFP)

Nakon što je David de Gea upisao novi kiks na golu Manchester Uniteda nije trebalo dugo da britanski tabloidi pokrenu novu priču o njegovoj zamjeni. Iako je ovdje riječ o tabloidima, zanimljivo je da su se od svih mogućih rješenja za klub kao što je Manchester United sjetili - Dominika Livakovića!

The Sun on Sunday navodi da bi De Gea, Španjolac koji je poznat po sjajnim obrana ali i velikim kiksevima, mogao na kraju sezone napustiti Old Trafford. De Gea je u čak četiri navrata bio proglašen najboljim igračem sezone, no zasada nije potpisao produljenje ugovora s momčadi.

gol expired Drugo kolo zaredom promašili penal: United nokautiran na Old Traffordu! divider

"Dominik Livaković je u konkurenciji da zamjeni De Geu. Cijena bi bila između 15 i 20 milijuna funti. Osim Uniteda zainteresiran je i Tottenham", prenosi spomenuti izvor.

Među špekulacijama oko potencijalnih transfera pronašlo se i ime Lovre Kalinića, čuvara mreže Aston Ville, koji je ispao iz svih kombinacija za prvu momčad. Piše se da bi mogao do kraja prijelaznog roka (još 8 dana) napustiti Englesku i potpisati za talijanskog prvoligaša - Sampdoriju.

Podsjetimo, Aston Villa je u ljetnom prijelaznom roku dovela vratara Toma Heatona iz Burnleyja za 8,8 milijuna eura, što je jasan znak da Kalinić nije ni rezervna opcija u klubu. Tu je naravno Jed Steer, koji je lani uskočio umjesto našeg vratara koji je primio 12 golova u pet kola, te je svojim obranama uspio odvesti Aston Villu iz Championshipa u Premierligu.

Tom Heaton (Foto: Twitter) Transfer koji je prava katastrofa za hrvatskog reprezentativca: Nakon ovog nema dileme... divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider