Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasna poruka

Transfer koji je prava katastrofa za hrvatskog reprezentativca: Nakon ovog nema dileme...

Dugo je novi premierligaš radio na ovom transferu i sad ga je konačno realizirao.

Tom Heaton (Foto: Twitter) (Foto: Platforma X)

Iako je potrošila najviše novca u ljetnom prijelaznom roku, Aston Villa i dalje kupuje.

Njihova je posljednja akvizicija Tom Heaton, 33-godišnji vratar za kojeg su Burnleyju iskrcali 8,8 milijuna eura odštete.

Dovođenjem Heatona iznos koji je Aston Villa ovog ljeta platila za odštete za nove igrače popeo se na vrtoglavih 149 milijuna eura.

Ujedno, angažman vratara koji je prije tri godine na vrhuncu karijere čak i branio za reprezentaciju Engleske može se shvatiti i kao poruka našem Lovri Kaliniću, čija pozicija u Birminghamu već neko vrijeme nije najbolja.

Kalinić zabetoniran za klupu, a uskoro bi mogao na tribine

Ove zime Villa je kupila Kalinića iz belgijskog Genta za šest milijuna eura, ali Lovre nije dobro krenuo, u prvih pet utakmica primio je 12 golova, a onda se i ozlijedio. Priliku je tada zgrabio (i fantastično iskoristio) Jed Steer, braneći sjajno i postavši jedan od najzaslužnijih za streloviti uspon Aston Ville na ljestvici Championshipa i, u konačnici, plasman u Premierligu.

Steer je u novu sezonu ušao kao broj jedan među vratnicama Aston Ville, ali pitanje je hoće li ga Heaton maknuti s gola s obzirom na visoku odštetu koja je za njega plaćena.

Njih su dvojica ispred Lovre Kalinića, a tu je i norveški reprezentativac Orjan Nyland.

Poslije ovog, dileme nema – sasvim je izvjesno da će Kalinić morati potražiti novi klub ako ne želi sezonu provesti varirajući od klupe do tribina.

Barca prodala još jednu zvijezdu: Pala odluka tko je sljedeći – Rakitić ili Vidal Ivan Rakitić, Jordi Alba i Arturo Vidal (Foto: AFP) Antoine Griezmann i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) +6 Neymar i Rakitić iz vremena kad su nosili isti dres (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider