Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi za Splićane

Livaja pod velikim upitnikom za derbi: Otputovao je u Zagreb, ali odvojeno od momčadi

Ove nedjelje od 15 sati igra se derbi SuperSport HNL-a između Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Marko Livaja (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Marko Livaja je krenuo na put prema Zagrebu, gdje se ove nedjelje igra najveći derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka.

Najbolji igrač splitskog sastava ne trenira već nekoliko dana zbog viroze, a propustio je i današnji trening. Još se uvijek ne zna hoće li zaigrati protiv Modrih, ali je svejedno krenuo na put, i to odvojeno od momčadi, javlja Dalmatinski portal

Liječnička služba Hajduka nista ne želi prepustiti slučaju, odlučili su Livaju izolirati od ostatka momčadi da se ne bi još netko zarazio. Ipak su pred Splićanima dvije utakmice koje će odrediti ovu sezonu, derbi protiv Dinama pa Kup susret protiv Osijeka.

Ante Čačić Čačić najavio derbi: "Leko? Nadam se da mu neće naškoditi izjava o meni" divider

Otprije je poznato da na raspolaganju neće imati čak osam igrača, a nije posve sigurno ni hoće li moći nastupiti Dario Melnjak, koji već nekoliko dana ima problema s virozom.

On je propustio utakmicu protiv Gorice (2:1) na Poljudu, a nakon te utakmice Splićani su ostali bez Dominika Prpića. On se priključio plejadi ozlijeđenih igrača, a to su Lovre Kalinić, Elez, Awaziem, Borevković, Sahiti, Kalik, Grgić, 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider