Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači se nadaju

Livaja otkrio kada će odlučiti ostaje li u Hajduku, a slično je govorio i Tramezzani

Nakon utakmice pred novinarima su govorili Marko Livaja i Paolo Tramezzani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je na Poljudu dočekao Lokomotivu koja se grčevito borila za prvoligaško spas i ostvario pobjedu 2:0.

Domaćin je inicijativu naplatio u 29. minuti golom Marka Livaje. Bila je to sjajna akcija najboljeg igrača splitskog sastava. Livaja je prošao nekoliko igrača, odigrao dupli pas s Jurićem, te sa sedam, osam metara svladao Santinija.

Splićani su u 71. minuti mogli riješiti pitanje pobjednika, Umut je izbio sam ispred golmana Lokomotive, ali je pucao pored gola. On što nije uspio Umut popravio je Biuk postigavši u 82. minuti gol za 2:0.

gol expired Samir Toplak u jednoj rečenici najbolje od svih opisao Marka Livaju divider

Nakon utakmice pred novinarima su govorili Marko Livaja i Paolo Tramezzani.

''Cijela ova polusezona je bila teška, bilo je dosta teških utakmica, ali pokazali smo karakter i zasluženo ušli u Europu nakon ova četiri mjeseca. Zahvalio bih se i treneru i suigračima i svima, dali smo 120 posto i Bog nas je nagradio na kraju. Utakmica je bila tvrda na početku, nitko nije želio riskirati, nama je utakmica bila bitna za Europu, njima za opstanak i mislim da smo mi bili bolji i zasluženo dobili'', rekao je Livaja, a zatim dodao:

''Biuk je kvalitetan mladi igrač, koji je u zadnjih mjesec i pol dana to i pokazao na terenu. Ne treba pričati o njemu, on je pokazao da je taj, samo treba nastaviti raditi, ima još dosta mjesta za napredak. Sad ćemo malo proslaviti, a idući tjedan ću sjesti s predsjednikom i direktorom i vidjeti što je najbolje za sve'', zaključio je Livaja.

Damir Mišković Mišković govorio o Bjelici i ''korporaciji'', TV pravima i novoj Rijeci iduće sezone divider

''Prezadovoljni smo. Zadovoljan sam i zbog igrača. Nakon teškog zadatka sam presretan, prije svega kako su se ponašali kao ljudi i kao igrači. Bio je to težak uspon, ali uspjeli smo'', rekao je Tramezzani i dodao:

''Uprava Hajduka će odlučiti u sljedećim danima. Imam i ja pravo na svoja razmišljanja, naredni dani će dati odgovore.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider