Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
naklonio mu se

Samir Toplak u jednoj rečenici najbolje od svih opisao Marka Livaju

Velika pohvala ide na račun sjajnog igrača Hajduka - Marka Livaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zadnjem kolu HNL-a Hajduk je s 2:0 pobijedio Lokomotivu i zasluženo se plasirao u Europu iduće sezone, a Lokomotiva ostaje u ligi.

Za Bijele su zabili Livaja i Biuk, dok je Livaja i asistirao za 2:0 mladom hajdukovcu. Livaja je opet pokazao da je klasa iznad HNL-a i zabio peti gol u nizu u dresu Hajduka. Njegova sudbina na Poljudu još nije poznata, ali navijači se nadaju da će ostati.

gol expired Franko Andrijašević potvrdio da odlazi iz Rijeke i otkrio novu destinaciju divider

Kakva je Livaja klasa najbolje je opisao iskusni Samir Toplak.

''Nisam ja došao u Lokomotivu da ne preživim. Ja sam fajter i znao sam da će biti teško, ali evo ga. Hajduku čestitam na pobjedi koja je potpuno zaslužena. Moram se osvrnuti na samo jedan detalj s utakmice koji je odlučio dvoboj. Nogomet je jako jednostavna igra kad ga igraju majstori. Marko Livaja je taj majstor, radi prevagu, nitko mu ništa ne može, on se igra nogometa i to je presudilo'', rekao je Toplak pa dodao:

gol expired La Liga: Atletico je novi prvak Španjolske, čudesni Luis Suarez donio titulu divider

''Obje ekipe su bile dosta nervozne, ali to je normalno. Nagradila nas je malo sreća i čestitam svima u klubu koji su vjerovali u mene, čestitam igračima i svojoj obitelji. Ma idemo slaviti'', završio je Toplak za Arenusport.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider