Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuno besplatni

Za njih prijelazni rok još uvijek traje: Ovo su najpoznatiji slobodni igrači na tržištu!

Iako je prijelazni rok za većinu nogometnih liga završio jučer, klubovi još uvijek mogu dovesti slobodne igrače.

Galerija Callum Hudson-Odoi i Shkodran Mustafi (Foto: AFP) Senad Lulić (Foto: AFP) Vincent Kompany i Samir Nasri (Foto: AFP) Hatem Ben Arfa (Foto: AFP)

Iako je sinoć, ravno u ponoć, otkucao sat za kraj ljetnog prijelaznog roka u većini europskih nogometnih liga, klubovi još uvijek mogu dovesti slobodne igrače.

Ima tu nekoliko zanimljivih imena, redom iskusnijih igrača koji još uvijek nisu pronašli klub za novu sezonu. Od Francka Riberyja pa sve do Davida Luiza i brojnih drugih.

Tako je na poziciji vratara još uvijek slobodan Sergio Romero, 34-godišnji argentinski vratar koji je 1. srpnja napustio momčad Manchester Uniteda gdje je proveo posljednjih šest sezona.

David Luiz, Mustafi, Lulić...

Od obrambenih igrača svakako je najzvučnije ime Davida Luiza, 34-godišnjeg Brazilca koji je u bogatoj karijeri nastupao za PSG, Chelsea i Arsenal.

Tu se još spominje Mateo Mussachio, 31-godišnji Argentinac koji je u svojoj karijeri nastupao za Villarreal i Milan, a njegov posljednji klub bio je Lazio koji je napustio nakon samo šest mjeseci u Rimu

Od ostalih obrambenih igrača svakao vrijedi izdvojiti Shkodrana Mustafija koji je branio boje Valencije i Arsenala koji je za njega prije pet godina isplatio ogromnu odštetu od 40 milijuna eura. Njegov posljednji klub bio je njemački Schalke 04.

gol expired Francuzi tvrde: Supruga Duje Ćalete-Cara u zadnjim satima prijelaznog roka stopirala transfer u Englesku divider

Također, na listu vrijedi dodati i sljedeća imena: Kwadwo Asamoah, Nicolas N'Koulou i Senad Lulić, 35-godišnji BiH reprezentativac koji je napustio Lazio nakon dugih deset godina.

U veznom redu svakako je najzvučnije ime Samira Nasrija, 34-godišnjeg bivšeg francuskog reprezentativca koji je igrao za Marseille, Arsenal, City, Sevillu. No, Nasri je bez kluba od srpnja prošle godine, kada je napustio redove belgijskog Anderlechta.

Napad krcat poznatim imenima

Dok napad vrvi poznatim imena, od Francka Riberyja koji s 38 godina na leđima još uvijek ne odustaje do aktivnog igranja pa do Jacka Wilsherea, nekada velike nade engleskog nogometa i najmlađeg debitanta u povijesti Arsenala.

Kao što smo već ranije pisali, Wilshere trenutno trenira s novopečenim talijanskim drugoligašem Comom, ali oni ga ne mogu registrirati jer nema EU putovnicu.

gol expired Real je baš jako pojačao ponudu, ali šeike nije slomio: Otkriveno koliki je iznos PSG odbio za Mbappea divider

Tu je još Sebastian Giovinco koji je za talijansku nogometnu reprezentaciju upisao 23 nastupa, a od 2015. godine preselio je iz Juventusa u kanadski Toronto gdje je proveo čak četiri godine.

Osim Giovinca, tu je još jedan bivši talijanski reprezentativac Graziano Pelle koji je u svojoj karijeri promijenio niz klubova, a Parma je bila posljednja. 

Sjećate li se Fernanda Llorentea, 34-godišnjeg napadača koji je nekada bio glavno ime Athletica iz Bilbaa? Ovog ljeta i on je postao slobodan igrač, napustio je Udinese nakon samo šest mjeseci.

Za kraj, na listu možemo dodati još dva imena, Hatema Ben Arfe i Daniela Sturridgea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider