Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moguć scenarij

Messi porukom Neymaru uzburkao strasti u Barci: Otkrio kada odlazi i tko će zauzeti njegovo mjesto

Lionel Messi poslao je Neymaru poruku kojom najavljuje vrijeme odlaska iz Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi otkrio je bivšem suigraču Neymaru da za dvije godine planira napustiti Barcelonu. Argentinska zvijezda cijelu je svoju karijeru provela na Camp Nouu, pritom osvojivši rekordnih šest nagrada Zlatna lopta, zajedno s četiri Lige prvaka i deset naslova u La ligi.

Ali sve to moglo bi uskoro završiti, nakon što je u javnost izašla njegova poruka upućena Neymaru. Krajem prošle godine France Football je izvijestio kako je Barcelonina zvijezda molila Neymara da se vrazi na Camp Nou nakon što je 2017. otišao u PSG.

Sada France Football tvrdi da je vidio Messijevu Whatsapp poruku Neymaru.

''Samo zajedno možemo osvojiti Ligu prvaka. Želim da se vratiš. Za dvije godine odlazim i ostat ćeš sam i zauzeti moje mjesto'', stoji u navodnoj poruci Neymaru.

gol expired Ovo je Real Madrid budućnosti: Kapital kojim se nijedan veliki klub ne može pohvaliti divider

32-godišnji je Argentinac u listopadu prošle godine otkrio da je zamalo napustio Barcelonu 2013. godine. Tada je za lokalnu radijsku stanicu RAC1 rekao da je nezadovoljan postupanjem španjolskih poreznih vlasti i da je htio otići iz Španjolske.

''S poštovanjem, u to vrijeme sam razmišljao o odlasku. Ne zbog Barcelone, nego zato što sam želio napustiti Španjolsku'', rekao je.

''Moja je ideja ostati mnogo godina. Oduvijek sam tako razmišljao i ništa se nije promijenilo. Jasno da je moja ideja završiti karijeru u Barceloni'', dodao je tada Messi.

O Neymaru je pak rekao sljedeće: ''Mislim da je Neymar požalio što je napustio Barcelonu od prvog dana. Shvatio je da nije u pravu.''

Hrvoje Kečkeš Cro Bet Nisu se preselili: Imaju najbolje koeficijente, a netko će na EURO u novom autu divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider