Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatna ludnica

VIDEO Messi izazvao kaotične scene: Netko je otkrio da večera u restoranu, a onda se dogodilo ovo

Messi je nekako morao napustiti restoran, a kako objekt nema stražnji ulaz, osiguranje ga je moralo izvesti pred navijače.

Lionel Messi (Foto: Afp)

U Argentini se ni tri mjeseca nakon osvajanja svjetskog zlata nije stišala euforija. Argentinski nogometaši okupili su se prvi put nakon Katra, a u Buenos Aires stigao je i Lionel Messi.

Ikona navijača odlučila se za večeru u jednom restoranu u centru grada, sve je trebalo završiti u tajnosti, no brzo se pročulo po gradu da je Argentinac baš u tom restoranu, a onda su nastale kaotične scene.

U razmaku od nekoliko minuta pred restoranom su se pojavile stotine znatiželjnih navijača koji su se nadali fotografiji s Messijem, no napravili su samo kaos o kojem će se još dugo pričati.

Messi je nekako morao napustiti restoran, a kako objekt nema stražnji ulaz, osiguranje ga je moralo izvesti pred navijače.

Napadač PSG-a uz osiguranje se jedva probijao kroz masu, nastao je pravi stampedo, mnogi su ga htjeli barem dodirnuti, a nakon njegova ulaska u automobil stanje se primirilo i svi su otišli svojim kućama.

Pred Argentinom su dvije prijateljske utakmice, prva protiv Paname, a druga protiv Curaçaa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider