Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
prema njemu je bio grublji

Lijep potez Ronalda nakon provokacije bivšeg igrača Lokomotive: Drugi bivši HNL-ovac ga je razljutio

Još jednom je Ronaldo imao posla s igračima HNL-pedigrea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni na sebe je privukao pozornost cijelog nogometnog svijeta kada je zabio gol u Torinu protiv Juventusa, pa proslavio u stilu Cristiana Ronalda dok je Portugalac bio na terenu.

Ovaj čin učas se proširio društvenim mrežama, a Ronaldo je imao spreman odgovor - 16 minuta kasnije sjajno je zabio i izjednačio rezultat. Juventus je na kraju pobijedio 2:1 golom u sudačkoj nadoknadi.

Ovaj dvojac susreo se nakon utakmice, a Uzuni je Ronalda zamolio za dres. Nasmiješeni Portugalac rado ga je ustupio Albancu i bivšem nogometašu hrvatskog prvoligaša Lokomotive. Možda mu se baš svidio Uzunijev drzak i hrabar stav...

Međutim, kudikamo drugačije bio je raspoložen nakon prve utakmice ovih klubova. Juventus je tada u Mađarskoj slavio s 4:1, a Ronaldo je imao posla s još jednim bivšim HNL-ovcem - Marcelom Heisterom. On je uoči utakmice u Torinu otkrio detalj s utakmice u Budimpešti.

gol expired Barcelona pobijedila utakmicom života otpisanog napadača, Juventus se spasio protiv Mađara divider

"Izgledao je jako ljutito. Samo je podcjenjivački odmahnuo kada sam ga pitao za dres. Možda je to zato što nije zabio protiv nas", rekao je Nijemac koji je dvije godine igrao za Zadar, dvije za Istru, a sada je dvije u Ferencvarošu.

"A možda je to zato što sam mu uzeo loptu kada me pokušao predriblati. Stavio sam fotografiju toga na Instagram. To je najljepše iskustvo moga života", rekao je.

Čini se da Ronaldo baš često ima posla s igračima HNL-pedigrea. U Ligi nacija na Poljudu čuvao ga je Mile Škorić, a ne zaboravimo ni čuveni krvavi gležanj iz duela s Jerkom Lekom na Maksimiru...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider