Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali na vrhu

PSG upisao visoku pobjedu, noćna mora Sergia Ramosa konačno je gotova

PSG je pobjedom protiv Reimsa zadržao 11 bodova prednosti ispred Nice u francuskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je u nedjelju u utakmici 22. kola francuskog prvenstva s uvjerljivih 4-0 pobijedio Stade de Reims čime je sačuvao prednost od 11 bodova ispred drugoplasirane Nice.

Golove za vodeću momčad francuskog prvestva zabili su Marco Verratti u 44. minuti, zatim je prvijenac u dresu PSG-a u 62. minuti zabio Sergio Ramos.

Faes je povećao prednost PSG-a autogolom u 67. minuit kasnije a Pereira je zaključio rezultata pogotokom za 4-0 u 75. minuti.

Kako su pobjede u 22. kolu upisali i PSG, Marseille i Nica poredak na vrhu ljestvice je isti. PSG je prvi i ima 53 boda, Nica je druga sa 42. boda, a Marseille treći sa 40 bodova. Reims je 14. sa 24 boda.

gol expired Barcelona napokon prekinula crni niz, jedva su slomili otpor slabašnog Alavesa divider

U ranije odigranoj utakmici Montpellier je kod kuće sa 3-2 bio bolji od Monaca. pobjedu su mu osigurali Wahi (13) i Mavididi (32, 90+1), dok su strijelci za Monaco bili Ben Yedder i Vanderson.

U nedjelju je pobjedu u gostima 2-0 ostvarila i Nica, Nantes je sa 4-2 bio bolji od Lorienta, Angers je slavio sa 2-1 protiv Troyesa, dok je Bordeaux kod kuće sa 3-2 pobijedio Strasbourg.

Clermont je sa 2-1 također kod kuće pobijedio Rennes zahvaljujući pogocima Cunhe i Tella. Jedini pogodak za poraženu momčad postigao je Santamaria. Hrvatski nogometaš Lovro Majer je ušao u 70. minuti u igru za Rennes.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider