Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu briljirali

Barcelona napokon prekinula crni niz, jedva su slomili otpor slabašnog Alavesa

Pogotkom Frenkieja De Jonga Barcelona je pobijedila Deportivo Alaves.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometni velikan Barcelona prekinuo je crni niz rezultata pobijedivši na gostovanju Deportivo Alaves sa 1-0 ostvarivši tako prvu pobjedu u zadnja četiri nastupa.

Barcelona je u zadnja tri susreta remizirala s Granadom u prvenstvu, te izgubila nakon produžetaka od Real Madrida u Superkupu, te od Athletic Bilbaoa u Kupu.

Barca nije briljirala niti protiv Alavesa, a pobjedu je izborila golom Frenkiea de Jonga u 87. minuti na asistenciju Ferran Torresa.

U ranije odigranom susretu Real Madrid je na Santiago Bernabeu odigrao 2-2 protiv Elchea, nakon što su gosti do same završnice susreta vodili sa 2-0. 

Bio je odličan susret u kojem Real Madrid pri rezultatu 0-0 nije realizirao kazneni udarac, gosti su potom imali 2-0, no Real je u posljednjih 10 minuta uspio izjednačiti, a Realov povratak je krenuo golom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

gol expired VIDEO Modrić preuzeo odgovornost i hladnokrvno zabio s bijele točke, Real se spasio poraza divider

Osasuna je na gostovanju pobijedila Granadu sa 2-0 ostvarivši drugu pobjedu u zadnja tri kola. Za goste su zabili David García (64) i Kike (89). Hrvatski napadač Ante Budimir je igrao za goste do 75. minute.

Osasuna je ovom pobjedom skočila na 11. mjesto sa 28 bodova, dok je Granada tri stepenice niže sa 24 boda.

Na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva je Real Madrid sa 50 bodova, Sevilla ima četiri boda manje, a treći je Real Betis sa 40 bodova. Atletico Madrid je četvrti sa 36 bodova, dok Barcelona na petom mjestu ima 35 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider