Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesni Dybalin gol

Lewandowski ponizio Zvezdu usred Beograda, dvije asistencije Perišića

U utakmicama 5. kola Lige prvaka Bayern je razbio Zvezdu u Beogradu, dok je Juventus slavio fenomenalnim pogotkom Dybale.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skupini B Bayern je u Beogradu deklasirao Zvezdu sa 6:0, a Poljak Robert Lewandowski postigao je u samo 15 minuta drugog dijela čak četiri gola, dok je Tottenham u Londonu preokretom svladao Olympiacos s 4:2 i prošao dalje.

Bayern je u Beogradu poveo preko Goretzke (14), a potom slijedi show Poljaka Lewandowskog, koji je od 53. do 68. minute zabio četiri gola. Ivan Perišić ušao je u igru u 61. minuti te je bio asistent za peti i šesti gol Bavaraca.

gol expired Dinamo poražen na San Siru, Atalanta nadigrala Modre i zakomplicirala skupinu divider

U skupini D Juventus je s 1:0 pobijedio Atletico, a španjolski sastav još nije osigurao osminu finala. Juve je u vodstvo doveo Paulo Dybala golom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a to je bio i jedini gol na utakmici. Talijanski prvak osigurao je prvo mjesto u skupini.

Bayer Leverkusen slavio je u Moskvi protiv Lokomotiva s 2:0. Nijemci su pobijedili Lokomotiv i ostali u igri za osminu finala, a što je možda i važnije, vjerojatno osigurali treće mjesto u skupini D i nastavak natjecanja u Europi. Bayer je poveo tragikomičnim autogolom Žemaljetdinova u 11. minuti kada ga je loptom napucao suigrač Eder, a lopta odsjela u samom kutu ruskih vrata. Bender je u 54. minuti potvrdio pobjedu. Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za Lokomotiv.

U ovoj skupini vodi Juventus s 13 bodova, Atletico ima 7, Bayer 6, a Lokomotiv 3 boda.

gol expired Real prosuo pobjedu u dvije minute, Mourinhov Tottenham izveo veliki preokret za prolaz divider

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider