Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četiri gola

Leicester i West Ham remizirali: Nikola Vlašić dobio samo deset minuta

Nikola Vlašić igrao je za West Ham od 80. minute protiv Leicestera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu nedjeljnog progama 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Leicester City i Wet Ham United su igrali 2:2 (1:1).

Goste je u vodstvo doveo Bowen (10), na 1-1 je pred odlazak na odmor poravnao Tielemans (45), da bi domaći poveli u nastavku preko Pereire (57), no bod "čekićarima" spasio je Dawson (90+1) u samoj završnici udarcem glavom nakon kronera Bowena.

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić igrao je za West Ham od 80. minute.

gol expired VIDEO Nenad Bjelica sretan nakon rušenja Rijeke: "To nas daleko može odvesti..." divider

Četvrti West Ham sada ima 41 bod, jedan više uz utakmicu više od petog Manchester Uniteda, dok je Leicester 11. sa 27 bodova.

Ranije u nedjelju je minimalnom 1:0 (1:0) pobjedom na gostovanju kod posljednjeg Burnleyja Liverpool smanjio su zaostatak za vodećim Manchester Cityjem na devet bodova. Jedini pogodak na utakmici postigao je Fabinho (40) koji se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima nakon udarca iz kuta.

Drugi Liverpool sada ima 54 boda, devet manje uz utakmicu manje od vodećeg Manchester Cityja, dok je Burnley ostao na 14 bodova te sada za 17. Newcastle Unitedom, koji drži posljednju poziciju koja osigurava ostanak, zaostaje sedam bodova.

gol expired Javio se hrvatski nogometaš iz Ukrajine, otkrio kakvo raspoloženje vlada u državi divider

Newcastle je do važne pobjede u borbi za bijeg s dna stigao svladavši na svom terenu Aston Villu sa 1:0, a jedini strijelac opet je bio Trippier, igrač koji je u klub stigao u siječnju.

Wolverhampton Wanderers je preskočio Tottenham Hotspur na ljestvici svladavši ga na njegovom terenu sa 2:0. Sve je bilo riješeno već nakon manje od 20 mi nuta kada su se u strijelce upisali Jimenez (6) i Dendoncker (18).
Sedmi Wolverhampton sada im

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider