Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
baš nas zanima...

Legendarnih 11: Izaberite svoju najbolju momčad svijeta od 1998. do danas

GOL.hr je uoči Svjetskog prvenstva krenuo s aplikacijom koja će razveseliti nogometne fanatike.

Legendarnih 11

Uoči velikog nogometnog natjecanja opet biramo svoju idealnu momčad. Prije dvije godine birali smo idealnih 11 hrvatske reprezentacije, a uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji GOL.hr je pripremio novu verziju aplikacije Legendarnih 11.

Ovaj put ljubitelji najpopularnije igre na svijetu mogu izabrati momčad za koju misle da je najbolja, svojevrsni dream team nogometaša koji su ili obilježili neko svjetsko prvenstvo ili vi samo mislite da moraju biti u vašoj legendarnoj jedanaestorici.

Zbog velikog broja igrača morali smo nekako ograničiti ponudu, pa smo se odlučili za igrače od 1998. godine do danas. U igri je tako pet prvenstava, a krećemo od nama najdražeg SP-a, onog u Francuskoj kada su Vatreni osvojili broncu, što je do danas najveći rezultat u povijesti našeg nogometa.

Izaberite formaciju i omiljene igrače po pozicijama

Svoju idealnu momčad birate tako da prvo odaberete jednu od ponuđenih formacija, a zatim popunjavate pozicije. Kada ste odabrali svojih Legendarnih 11, spremite momčad. Bit će zanimljivo vidjeti koji će igrači u prosjeku biti najviše birani na određenoj poziciji, pa ćemo nakon nekog vremena dobiti idealnu momčad svih onih koji su se s nama igrali.

Na kraju ne zaboravite podijeliti svoju idealnu jedanaestoricu na Facebooku. Baš nas zanima što će na nju reći vaši prijatelji… Pa krenite!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider