Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navija za njega

Legendarni vratar objasnio zašto je Modrić zaslužio biti najbolji igrač svijeta ispred Ronalda i Salaha

Bivši vratar Danske i Manchester Uniteda Peter Schmeichel rekao je u ponedjeljak kako se nada da će hrvatski kapetan Luka Modrić dobiti Fifinu nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Peter Schmeichel (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić našao se među trojicom finalista u izboru FIFA-e za najboljeg igrača.

"Ja se doista nadam da će Luka Modrić pobijediti, jer je ono što je napravio na Svjetskom prvenstvu bilo uistinu posebno. Također, on je takav momak da ne možemo zaboraviti niti njegove utakmice za Real Madrid s kojim je sve osvojio'', rekao je 54-godišnji bivši vratar Danske i ManUtd-a, kako prenose novine AS.

''On ne zabija golove kao Ronaldo ili slični momci, ali on svima pruža mogućnost da zabiju te naporno radi", izjavio je Peter Schmeichel, čiji je sin Kasper ljetos branio za Dansku na Svjetskom prvenstvu koja je u osmini finala eliminirana od Hrvatske nakon raspucavanja penala.

Ove godine Modrić je proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, a prije nekoliko dana izabran je i za najboljeg igrača prošle sezone u izboru UEFA-e. Suparnici u izboru za najboljeg igrača na svijetu su mu Portugalac Cristiano Ronaldo i Egipćanin Mohamed Salah.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider