Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrište na suce

Legenda Barce oduševljena Realovim junakom, navijači pucaju od bijesa: "Nije me briga… Kakav igrač!"

Desni bek Barcelone Dani Alves oduševljen je partijom Karima Benzeme protiv PSG-a…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne prestaju reakcije na sinoćnju veliku pobjedu (3:1) Real Madrida nad PSG-om u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Dok mnogi navijači Barcelone na društvenim mrežama grme da su suci opet obilato pomogli Madriđanima i upozoravaju da je Karim Benzema napravio prekršaj koji se mogao vidjeti s Mjeseca nad vratarom PSG-a u akciji kod izjednačujućeg gola Reala, a koji je okrenuo cijelu utakmicu naglavačke, legenda Barcelone Dani Alves naklonio se francuskom napadaču koji je postigao sva tri pogotka za Real i odveo svoju momčad u četvrtfinale Lige prvaka.

gol expired Pljušte žestoke uvrede na račun problematičnog Neymara: "On je idiot. Mora otići iz PSG-a" divider

"Nije me briga je li netko iz Reala, nego kako igra. Kakav je igrač taj Karim Benzema! Volim ovu igru", napisao je na Instagramu Alves, koji je dio bogate karijere proveo i u PSG, u koji je prešao iz Juventusa 2017. i zadržao se na Parku prinčeva do 2019.

Dani Alves oduševljen Karimom Benzemom

Potom je prešao u Sao Pualo, a krajem prošle godine opet se vratio u Barcelonu, čiji je član bio od 2008. do 2016. i s njome je osvojio sve što se moglo osvojiti u klupskom nogometu.

Mundo Deportivo je konstatirao da će ovakvo Alvesovo stajalište jamačno navući bijes mnogih navijača Barcelone, koji ne podnose Real i ne propuštaju istaći da Madriđani prečesto imaju pomoć sudaca u svim natjecanjima. Kritičke note uslijedile su praktički odmah po objavi, ali Alvesa očito nije previše briga.

  gol expired Luka Modrić se javio na Instagramu poslije velike večeri: Vinicius Junior oduševio komentarom divider

Slavni Brazilac nije imao riječi hvale samo za Benzemu nego i za trenutačnog igrača PSG-a, a mogućeg budućeg napadača Reala Kyliana Mbappea.

"Pokušavam uhvatiti brzog Kyliana", duhovito je prokomentirao uz videozapis na kojem je trčao svom snagom.

"Dame i gospodo, reći ću vam isto što mi je jednom rekao prijatelj i bivši suigrač: nogometaši koji idu preko 30 km/h moraju promijeniti profesiju", zaključio je standardni član najsjajnije Barcelonine momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider