Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubili su strpljenje

Pljušte žestoke uvrede na račun problematičnog Neymara: "On je idiot. Mora otići iz PSG-a"

Real Madrid pobijedio je PSG s 3:1 u Ligi prvaka, a na račun Neymara pljušte žestoke kritike.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida svladali su PSG s 3:1 u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka i osigurali prolaz u sljedeći krug natjecanja, a na račun pariške momčadi pljušte žestoke kritike.

Nakon čelnika kluba, na red su stigli i zvijezde PSG-a, posebice Neymar kojeg je jedan francuski novinar prozvao - idiotom.

"Neymar mora otići iz PSG-a, on više nije nogometaš, njemu je mjesto na tjednu mode. On je idiot", oštro je poručio Daniel Riolo, suradnik francuskog RMC-a koji svakodnevno prati zbivanja u francuskom klubu.

Suigrači razdvajali Neymara i Donnarummu

Također, španjolska Marca je otkrila da je nakon utakmice izbio sukob u svlačionici u kojem su sudjelovali vratar Gianluigi Donnarrumma i Neymar.

Navodno je zaiskrilo jer je Brazilac prigovorio talijanskom vrataru zbog pogreške nakon koje je Karim Benzema zabio pogodak, a on mu nije ostao dužan.

Štoviše ubrzo ga je podsjetio da je drugi gol Reala pao nakon njegove pogreške, nakon čega je još više zaiskrilo među njima, toliko da su ih suigrači jedva razdvojili.

No tu nije bio kraj nevoljama za pariški sastav. Nakon susreta predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi i sportski direktor Leonardo upali su u svlačionicu sudaca i nasilno im prijetili.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider