Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav trenutak

VIDEO Znate li zašto je Alaba proslavio pobjednički gol Reala sa - stolicom u rukama?!

David Alaba slaveći pobjednički gol Karima Benzeme pokupio je plastičnu stolicu u ruke i podigao ju prema navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velika preokret Real Madrida protiv PSG-a i ukupna pobjeda 3:2 u osmini finala Lige prvaka gurnula je navijače u trans sinoć na Santiago Bernabeu, a ludnicu je dodatno podgrijao David Alaba svojim nekarakterističnim slavljem Benzeminog pobjedničkog gola.

gol expired Luka Modrić je ostavio posebnu poruku Benzemi na lopti nakon PSG-a divider

Benzemin treći gol na utakmici stavio ih je u dominantnu poziciju i osigurao im prolazak, a deliriji koji je u tim trenucima vladao u španjolskoj prijestolnici teško je opisati riječima. I dok je francuski napadač slavio svoj pogodak u pozadini te scene kazao se David Alaba, koji je pokupio plastičnu stolicu i podigao je visoko u zrak dok je slavio sa svojim navijačima.

gol expired VIDEO Ovo je Luka Modrić u svlačionici nakon rušenja PSG-a u Ligi prvaka: Pratila ga je kamera divider

Proslavu pogledajte OVDJE.

Pitate se zašto je tako slavio? Španjolski mediji tvrde kako je Alabina gesta simbolizirala njihov kraljevski tron u Europi. Real ima rekordnih 13 naslova i nadimak mu je "Kraljevski klub“, PSG mu je u prošloj utakmici uzeo taj tron nakratko, a Alabina proslava simbolizira povratak kraljeva na tron.

Također provocirali su Real Madrid u izjavama poslije prve utakmice i uoči ove pa sve prosuli u zadnjih pola sata okršaja. Alaba je sve zapamtio pa vratio...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider