Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispričao anegdotu

Messijev suigrač otkrio: "Želio me ubiti, a ja sam želio pobjeći kući"

Argentinski veznjak Leandro Paredes otkrio je zanimljivu anegdotu o početku svog prijateljstva s Lionelom Messijem.

Messi, De Paul i Paredes (Foto: Afp)

Lionel Messi i Leandro Paredes danas su najbolji prijatelji i suigrači u PSG-u, upravo su Paredes i Angel Di Maria bili najžešći pregovarači u njegovom dolasku u Pariz za vrijeme Copa Americe, no njihov odnos nije bio tako idiličan na njegovom početku.

Naprotiv, letjele su iskre… Sve je započelo davno prije nego li su postali suigrači, a taj trenutak Paredes neće zaboraviti nikad, kaže. Naime, u sezoni 2020/21. PSG je stigao na Nou Camp na utakmicu drugog kruga Lige prvaka protiv Barcelone.

"Poludio je na mene, želio me ubiti"

Messi je vjerojatno bio nervozan zbog tamburanja 4:1 koje je Barcelona doživjela, a njegovu nervozu vjerojatno je pojačao sudar s Paredesom. No, nije ga sudar izbacio iz takta, nego komentar koji mu je Paredes dobacio:

"Poludio je, komentirao sam nešto svojim suigračima, čuo me je i poludio“, otkrio je Paredes.

Slavlje Barcelone nakon Messijevog pogotka VIDEO Prije 15 godina Messi je zabio svoju "Božju ruku", no Barcelona je ostala bez titule u samo 18 sekundi divider

"Bio je baš jako ljutit, želio me sj**ati. Bilo je baš loše. Želio me ubiti, a ja sam želio pobjeći kući.“

Veznjaku je bilo neugodno u tom trenutku, ali svađa nije eskalirala. Messi je zaboravio na sve i nije mu se nikad osvetio.

"Kad smo se susreli na okupljanju reprezentacija, ponašao se kao da se ništa nije dogodio. Pokazao mi je kakav je čovjek, naš se odnos nastavio, a sad kad pričamo o tom danu, nasmijemo se dobro, ali taj dan je bio bijesan na mene. Želio me ubiti.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider