Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
postoje i sumnje

Lampard blizu povratka u Chelsea: Čeka se gazdin pristanak, morat će posegnuti u džep

Lampard bi nakon samo jedne trenerske sezone mogao zasjesti na klupu svog bivšeg kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Frank Lampard glavni je kandidat za preuzimanje klupe Chelseaja nakon odlaska Maurizija Sarrija u Juventus.

Klađenje da će Lampard preuzeti Chelsea praktički je neisplativo – engleske kladionice na pet uloženih eura isplaćuju svega oko 20-ak centi profita ako legenda Bluesa zasjedne na klupu svog bivšeg kluba.

Međutim, nešto će se pitati i Lampardov trenutačni klub Derby County, koji je u debitantskoj trenerskoj sezoni doveo do finala doigravanja za Premierligu.

Ovnovi će, prema pisanju engleskih medija, tražiti četiri milijuna funti odštete za Lamparda, što je poprilično velik novac u svijetu trenerskih transfera.

Ako uračunamo još i plaću, Lampard bi mogao ispasti vrlo skupocjeno pojačanje za Chelsea, pogotovo jer se radi o još uvijek neiskusnom i nedokazanom treneru. Zbog toga u vrhu Chelseaja postoje sumnje oko ispravnosti dovođenja Lamparda, piše BBC.

Međutim, u engleskim medijima već se uzima zdravo za gotovo da će Chelsea krenuti po Lamparda – pišu da se čeka još samo pristanak vlasnika Romana Abramoviča. Očekuje se da će pregovori početi već sljedećeg tjedna; Chelseajeve pripreme počinju početkom srpnja i dotad žele imenovati novog trenera.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Što Sarrijev dolazak znači za Mandžukića? Neizvjesna budućnost čeka hrvatskog napadača divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider