Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznat razlog

Barcin talent ispisao povijest Lige prvaka pa doslovno nestao s terena: Xavi ga čekao desetak minuta pa zamijenio

Lamine Yamal morao je na WC u 71. minuti utakmice Porta i Barcelone u Ligi prvaka i više se nije vratio u igru, Xavi ga je službeno zamijenio tek u 80.

Lamine Yamal (Foto: Afp)

Nogometaši Barcelone pobijedili su Porto 1:0 u 2. kolu Lige prvaka i nastavili stopostotno kročiti kroz turnir. Ovu večer posebno će pamtiti njihov vunderkind Lamine Yamal koji je ovu srijedu postao najmlađi starter u povijesti ovog natjecanja sa samo 16 godina i 83 dana.

No, čini se kako je uzbuđenje učinilo svoje jer je „nestao s terena“. Doslovno. Dogodilo se to u 71. minuti, Barca je ostala sa samo desetoricom na terenu i nije bilo poznato gdje je talentirani krilni napadač.

Leipzig - Manchester City VIDEO City pri kraju susreta naplatio dominaciju protiv Leipziga, Zvezda spasila bod u završnici divider

Xavi je tek u 80. reagirao i uveo Marcusa Alonsa, ali tek poslije skoro deset minuta s igračem manje. Čekao je naime da vidi što je s Yamalom. Kasnije je procurilo kako je morao na veliku nuždu, navodno je riječ o nekakvim želučanim tegobama koji su ga potjerali.

Čini se kako teškoće nisu uspjeli sanirati „ho ruk“ jer se 16-godišnji talent više nije vratio iz WC-a na teren.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider