Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljiva pobjeda Katalonaca

Lewandowski zabio prvi gol u dresu Barcelone, trebalo mu je samo 45 sekundi

Robert Lewandowski napustio je ovog ljeta Bayern i potpisao za Barcelonu.

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

U posljednjem susretu nedjeljnog programa 3. kola španjolske La Lige nogometaši Real Sociedada ugostili su Barcelonu (1:4), koja je sjajno otvorila susret, i to preko Roberta Lewandskog.

Poljski golgeter zabio je prvijenac u dresu katalonske momčadi, a za to mu je trebalo samo 45 sekundi.

Bila je to sjajna akcija koja je krenula iz posljednje linije. Sjajno su se Xavijevi momci oslobodili domaćeg pritiska i u nekoliko dodavanja izbili pred domaća vrata. Povukao je Balde i ubacio za Lewandowskog kojem nije bilo teško zabiti za vodstvo Barcelone.

Villarreal - Atletico Madrid Upozorenje za Hajduk: Villarreal promijenio skoro cijelu momčad pa srušio Atletico u Madridu divider

Zanimljivo, prvi pogodak u dresu Barcelone zabio je upravo na svoj rođendan. Čini se da bolji rođendanski dar nije mogao ni zamisliti.

No vodstvo Xavijeve momčadi nije dugo trajalo, samo pet minuta kasnije Isak je zabio za izjednačenje.

Ipak u drugom poluvremenu Katalonci su imali glavnu riječ na terenu. U razmaku od samo dvije, tri minute, Dembele u 66. i Lewandowski u 68. minuti dvoboja odveli su Barcu na dva gola prednosti i mirno priveli kraju utakmicu.

Konačnih 4:1 postavio je Ansu Fati u 79. minuti dvoboja, a zanimljivo je dodati kako je uz pogodak, upisao i tri asistencije.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider