Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blijeda partija

VIDEO Barcelona s igračem manje osvojila samo bod kod slabašnog Cadiza: Nervozni Koeman zaradio isključenje

Drugu utakmicu zaredom Barcelona je osvojila samo bod u sklopu španjolske La Lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 6. kola španjolske La Lige Barcelona je osvojila samo bod na gostovanju kod Cadiza, utakmica je završila rezultatom 0:0.

Tako su nogometaši Barcelone po drugi put u samo tri dana odigrali neodlučeno u sklopu španjolske nogometne lige, čime se još više zatresla stolica nizozemskom treneru Ronaldu Koemanu koji je na tankom ledu već neko vrijeme.

Iako ove sezone još uvijek nisu upisali poraz u prvenstvu, Barcelona je s ovim remijem tek sedma momčad prvenstvene ljestvice s devet osvojenih bodova, čak sedam manje od vodećeg madridskog Reala.

Srećom, katalonska momčad ima utakmicu manje, tako da još uvijek nije sve izgubljeno. Međutim, posve je jasno da će se teško vratiti u borbu za naslov prvaka, njihova igra u to ne ulijeva ni najmanje povjerenja.

Inače, ovu utakmicu obilježilo je sporno isključenje Frenkija de Jonga u 65. minuti susreta kada je zaradio drugi žuti karton.

Isključenje de Jonga možete vidjeti OVDJE.

Startao je na loptu, pokušao povući nogu da ne udari suparničkog igrača, ali glavni sudac utakmice je ocijenio da je taj start za drugi žuti i isključenje. Bunili su se igrači Barcelone, Sergi Roberto je zbog prigovora zaradio žuti karton, ali sudac nije promijenio odluku.

U 80. minuti susreta Cadiz je mogao do sva tri boda, ali domaćini su promašili skoro pa prazna vrata katalonske momčadi. Imala je Barcelona svojih šansi, ali ukupno gledano, bili su to jalovi pokušaji izuzev šanse u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Memphis Depay poslao loptu tik uz lijevu vratnicu.

Sjajnu šansu za pogodak možete vidjeti OVDJE.

Zanimljivo, u 95. minuti susreta Cadiz je krenuo u opasnu kontru, ali sudac nije na vrijeme prekinuo igru jer su dvije lopte bile na terenu.

Dodajmo da je na kraju utakmice trener Ronald Koeman zaradio isključenje zbog prigovora, sudac ga je poslao u svlačionicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider