Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Morata dvostruki strijelac

Ancelotti dao priliku Luki u prvih 11, ali nije ga išlo: Real poražen u gradskom derbiju, Modriću 45 minuta

Atletico je slavio u madridskom gradskom derbiju 3:1 protiv Reala.

Luka Modrić (Foto: Afp)

U velikim madridskom derbiju Atletico Madrid je na stadionu Civitas Metropolitano pobijedio Real Madrid s 3:1 nanijevši Kraljevskom klubu prvi poraz sezone.

Zanimljivo, sva tri gola Atletico je zabio udarcima s glavom pri čemu je dvostruki strijelac bio Alvaro Morata (4, 46), a pogodak je postigao i Antoine Griezmann (18). Za Real je zabio Toni Kroos (35).

Luka Modrić je za Real igrao samo prvo poluvrijeme, dok je Ivo Grbić bio na Atleticovoj klupi.

Igrači Sparte i sudac VIDEO Nezapamćeni kaos u velikom europskom derbiju: U 97. minuti poništen pogodak za 2:0 pa dosuđen kazneni udarac na drugoj strani divider

"El Derbi Madrileno" je sjajno počeo za domaći sastav. Alvaro Morata je već u četvrtoj minuti zabio za 1:0. Samuel Lino je sjajno ubacio s desne strane, a Morata pored pasivnog Alabe uspješno glavom matirao Kepu za 1:0.

U 18. minuti je već bilo 2:0, a pogodak glavom je postigao Antoine Griezmann. Ovoga puta ubacio je Saul Niguez. Real Madrid je do poluvremena uspio smanjiti, u 35. minuti s ruba kaznenog prostora pogodio je Toni Kroos.

Željko Sopić Sopić: ''Pobijedili smo jer smo imali ono što imaju muški među nogama. Galešić? Pa i portira je prošao'' divider

Modrić, koji je krenuo od prve minute, ostao je u poluvremenu u svlačionici, a umjesto njega zaigrao je Joselu. Međutim, uslijedio je novi šok za goste. Saul Niguez je u prvoj minuti nastavka ubacio, a Morata još jednom zabio glavom pored uspavane Realove obrane.

U 65. minuti među domaće strijelce se mogao upisati i Mario Hermoso, no njegov udarac glavom završio je u okviru gola.

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider