Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neymar zaista odlazi!?

Kylian Mbappe otvoreno rekao što svi misle, ali šute: "Real nam je pokazao pravu razliku..."

Nimalo laki dani potresaju momčad PSG-a, koja se već na početku ožujka oprostila od Lige prvaka.

Kylian Mbappe i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Navijače pariškog velikana PSG-a posljednjih dana potresa vijest iz Brazila, koja kaže da je Neymar odlučio više nikada ne zaigrati za prvu momčad, iako je prije svega sedam mjeseci pristigao iz Barcelone u transferu vrijednom 222 milijuna eura. Čini se da to nije šala, jer je sličnu stvar prenio i francuski Le Parisien.

Antero Henrique, sportski direktor PSG-a, izjavio je da nije siguran hoće li Neymar više zaigrati za PSG, što još više otvara već otškrinuta vrata povratka u Španjolsku. U posljednjih nekoliko tjedana spominje se da je Neymar odlučio zaigrati za Real Madrid, dok neki katalonski mediji vjeruju da se Brazilac javio svojim bivšim suigračima i pitao bi li imali što protiv da se vrati u Barcelonu.

Kako god čini se da u svim tim pričama ima istine i da je samo pitanje vremena kada će Neymar napustiti PSG i što je možda još važnije - za koliko novaca...

Dodatno ulje na vatru ionako ljutitim navijačima PSG-a, pogotovo nakon ispadanja od Real Madrida već u osmini finala Lige prvaka, dolijao je mladi Kylian Mbappe. Nije rekao ništa loše, već je iznio brutalnu istinu zbog čega bi navijači PSG-a mogli vrisnuti na vlasnika Al Khelaifia.

"Htjeli smo odigrati dobru utakmicu protiv Reala. Nitko ne može reći da se nismo trudili. Ali Real nam je pokazao koja je razlika u imanju odličnih igrača i šampiona u svojoj momčadi", rekao je Mbappe.

Njegova izjava odjeknula je u nogometnom svijetu i ona se nikako neće svidjeti njegovom šefu. Srećom, PSG je praktički već osigurao naslov prvaka u Francuskoj i izborio finale Kupa, tako da nemaju previše toga za izgubiti do kraja sezone, pa čak i da nastane potpuni raskol u momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider