Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi šef hrvatskog nogometa

Kustić: "Ne bih rekao da me Mamić postavio za predsjednika, a želim novi stadion na Maksimiru"

Marijan Kustić je novi šef hrvatskog nogometa iduće četiri godine.

Davor Šuker od danas više nije predsjednik HNS-a. Na njegovo mjesto došao je Marijan Kustić koji će tu ulogu obnašati u iduće četiri godine.

Kustić je nakon današnje odluke dao intervju Stipi Sladoljevu u Dnevniku Nove TV, a dotaknuo se svega pomalo.

Osijek - Pogon Šahovska partija u Gradskom vrtu: Osijek za gol Kleinheislera bolji od Pogona divider

''Ne bih rekao da sam očarao skupštinare. Sigurno je da ću imati drugi način funkcioniranja. Drago mi je da sam dobio podršku od svih. To mi je dodatni poticaj. Uvjeren sam da sa timom ljudi i novim članovima izvršnog odbora da će biti promjena'', rekao je Kustić pa se osvrnuo na objavljenje razgovore između Mamića i Srebrića.

Prije nekoliko dana objavljeni su razgovori u kojima Zdravko Mamić traži smjenu Davora Šukera. Je li jednim dijelom zasluga Zdravka Mamića što ste vi predsjednik?

''Ne bih rekao da je to zasluga Zdravka Mamića. Skupštinari su reli svoje, Davor se nije kandidirao i on se složio s tim. Još jednom se zahvaljujem skupštinarima. Ne bih rekao da su se ovi razgovori slučajno poklopili. U budućnosti će se vidjeti tko vodi HNS'', rekao je Kustić i za kraj dodao:

Rijeka - Gzira Drmić jedinim golom na Rujevici potvrdio prolaz, nova "jedinica" Rijeke nastavila sjajan niz divider

''Prijeko potrebno nam je ulaganje u infrastrukturu. Pokazalo se da su hibridni travnjaci jako dobri. Bilo bi dobro da se pokrene izgradnja stadiona na Maksimiru. Ulaganje u Poljud, novi stadion u Osijeku, Rujevica… To je ono što mi želimo. Prioritet nam je odlazak u Katar'', rekao je Kustić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider