Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
probio se i drugoligaš

Ždrijeb četvrtfinala Kupa kralja: Real protiv imenjaka, Barcelona ide na teško gostovanje

Zanimljivi susreti čekaju nas u četvrfinalu Kupa kralja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najzanimljiviji susret četvrtfinala ovosezonskog Španjolskog nogometnog kupa bit će onaj između dva najtrofejnija kluba u ovom natjecanju Athletic Bilbaa i Barcelone, odlučeno je na ždrijebu u petak.

Sastav iz Bilbaa 23 je puta osvajao Kup, dok je Barcelona rekorder sa 30 naslova. Oni će svoj susret igrati sljedećeg tjedna na San Mamesu u Bilbau. Tradicionalno je to teško gostovanje za Barcu: u prvenstvenom susretu u Baskiji ove sezone izgubili su 1:0, a godinu ranije bilo je 0:0.

gol expired Bilić doveo pojačanje u zadnji čas: Odustao od igrača Dinama, stigao poznati Poljak divider

Zanimljivo će biti i u dvoboju dva Reala: onaj madridski ugostit će Sociedad, svog imenjaka iz San Sebastiana. Branitelj naslova Valencia gostovat će kod Granade, dok je jedini preostali drugoligaš Mirandes, koji je u četvrtak izbacio Sevillu, za sljedećeg suparnika dobio Villarreal.

Josip Kuže i Tomislav Obradović u Africi Trener koji je stvarao Modrića i Ćorluku prognozira krajnji domet Danija Olma i rasplet HNL sezone divider

Četvrtfinalni susreti igrat će se od 4. do 6. veljače, a pobjednici će se plasirati u polufinale koji će se igrati na dvije utakmice.

Termini polufinala su 12. veljače i 4. ožujka, dok je finalni dvoboj na rasporedu 18. travnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider