Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza rezultata

Kuha se na Poljudu: Karoglan ponudio ostavku, Jakobušić prelomio: ''Bit će određenih promjena''

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić otkrio je da je Mislav Karoglan ponudio ostavku, ali i da je on nije prihvatio.

Mislav Karoglan (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Nogometaši Hajduka prosuli su veliku prednost koju su držali na kraju jesenskog dijela prvenstva, a dva poraza od Dinama u pet dana rezultirala su nezapamćenim neredima nakon posljednjeg zvižduka talijanskog suca Maresce.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić došao je dan nakon utakmice pred devastirani sjever, gdje je u dužem obraćanju Hajdukovim navijačima sabrao svoje misli. Dotaknuo se i trenera Mislava Karoglana, koji je jutros ponudio ostavku.

Neredi na Poljudu Bivši igrač Hajduka: ''Drogerašima nije mjesto na stadionu. Jednom treba stati na kraj siledžijama i nasilnicima!'' divider

''Trener je jutros ponudio ostavku. Ali ne zato što ne vjeruje, nego zato što je častan i zato što je hajdukovac te osjeća dio odgovornosti. Ostati do kraja također je dio odgovornosti. Imamo sedam kola do kraja, sedam je bodova razlike. I puno, i malo'', rekao je Jakobušić pa dodao da stoji iza Imoćanina, ali i da će se naljeto praviti rezovi.

Marko Livaja Hajduk i priče o naslovu: Od jesenske titule do prvotravanjske šale divider

''Od svih koji su sada tu očekujem da ovo dovedu do kraja. Čija je krivica? Onoga tko je prvi, moja je krivica. Niti sam ovo ovako zamišljao, niti sam to htio, međutim to ne znači da ovo ne moram dovesti do kraja. Svi zajedno, Uprava, stručni stožer i igrači, moramo ovo dovesti do kraja. Znamo da će na kraju sezone biti određenih promjena i treba ih biti, ali o tome ćemo kad sezona završi'', zaključio je.

Podsjetimo, Hajduk je na polusezoni imao opipljivu prednost ispred Rijeke i Dinama, ali sve su prosuli vrlo brzo na otvaranju proljetnog dijela sezone.

Kolika će biti kazna HNS-a zbog nereda na Poljudu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider