Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravi golgeter

Kudus stiže u West Ham: Sjajni napadač novo rješenje za problem realizacije

Mohammed Kudus novi je igrač West Hama, izvijestio je Fabrizio Romano.

Mohammed Kudus (Foto: Afp)

Nogometni insider i stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je kako West Ham ima novog napadača. Riječ je o Mohammedu Kudusu, sjajnom reprezentativcu Gane koji bi ovog vikenda trebao doputovati na liječnički pregled, a potom i potpisati za West Ham.

Odšteta koju će Čekićari isplatiti Ajaxu iznosit će 45 milijuna eura i postotak od sljedećeg izlaznog transfera.

Njegovim dovođenjem West Ham se nada riješiti probleme koje imao s realizacijom. U 38 utakmica Premier lige West Ham je prošle sezone zabio samo 42 gola te je završio na 14. mjestu. Skroman je to rezultat u domaćem prvenstvu, ali sezonu im je ipak spasilo osvajanje Konferencijske lige.

Dominik Livaković Fenerbahče objavio koliko je platio Livakovića: Cifra je znatno manja od one koju su svi prenijeli divider

Očito je kako ove godine u klubu žele napraviti iskorak te reinvestirati novac zarađen od prodaje Declinea Ricea.

Ganac može pokriti poziciju središnjeg napadača, ali je također upotrebljiv i na desnom krilu. Prošle je sezone u 42 odigrane utakmice zabio 18 pogodaka i pridodao 7 asistencija, a svoj najbolji nogomet igrao je pod Ten Hagom koji je od njega i napravio ofanzivca jer je Kudus prije toga igrao središnjeg veznog.

Od Ajaxa se Kudus oprostio na najbolji mogući način, zabivši hat-trick u pobjedi nad Ludogorecom u posljednjem pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider