Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTO JE ISTINA!?

Fenerbahče objavio koliko je platio Livakovića: Cifra je znatno manja od one koju su svi prenijeli

Fenerbahče je službeno predstavio Dominika Livakovića na svojim web-stranicama, a naveo je i koliku će odštetu isplatiti Dinamu.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković i službeno je postao član turskog Fenerbahčea, čime je napustio Dinamo nakon 293 utakmice u modrom dresu.

Dominik Livaković VIDEO Livaković se pojavio na stadionu Fenera: Nastala je ludnica među navijačima divider

Posljednjih dana govorilo se o tome kako su plavi za njega dobili devet milijuna eura odštete, uz još milijun koji bi mogao, odnosno trebao doći kroz dogovoreni bonus. 

Vjerovalo se da je Dinamo dobio koliko je tražio

Cifra je to kakvu je Dinamo cijelo ljeto tražio i vjerovalo se da ju je dobio, no sam Fenerbahče tvrdi drukčije. Oni su danas na službenoj web-stranici potvrdili transfer, a naveli su i odštetu.

Dominik Livaković VIDEO Livakovićeva poruka suigračima lomi srce: "Dinamo mi je sve, a vi ste najbolji! Čuvajte mi ga!" divider

Prema tim informacijama, Livaković je plaćen 6.650.000 eura, dok bi preko bonusa trebalo doći još 950 tisuća.

To je ukupno čak 25 posto manja cifra od one o kojoj su svi pisali te za koju smo znali kako je iznos ispod kojeg Dinamo nema namjeru ići.

Dinamo slavi Evo zašto je Dinamo eksplodirao protiv Sparte: ''Da se čovjek naježi'' divider

Od prvaka Hrvatske nismo još dobili nikakvu informaciju o odšteti, no vjerujemo da će se, ako ta turska informacija nije istina, vrlo brzo službeno izjasniti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider