Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener dinama

Krznara iznenadio West Ham: "Radili su nešto novo i to jako dobro. Nisam vadio Théophilea zbog gola"

Damir Krznar nije bio zadovoljan igrom Dinama protiv West Hama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su natjecanje u skupini H Europske lige porazom od West Ham Uniteda sa 0:2 u susretu igranom pred 12.300 gledatelja na stadionu Maksimir.

Gosti su potpuno zasluženo stigli do tri boda, a golove su nakon poklona obrane "Modrih" zabili Michail Antonio (21) i Declan Rice (50).

gol expired Kardinalne pogreške nisu jedini Dinamov problem: Modri ne igraju dobro, a Petković se previše odbija i treba još mišića za velike momke divider

''Nikako ne možemo biti zadovoljni. Prvo poluvrijeme dosta mlako, oni su nam čuvali loptu bez obzira na našeg vezanog igrala viška. Pa smo primili gol. U drugom dijelu opet pogreška i gol'', rekao je Krznar i dodao:

gol expired Dinamo pao protiv West Hama: Pokloni Modrih riješili utakmicu na Maksimiru divider

''Tražili smo dva igrača koji će bolje ući s loptom unutra, jedini je razlog bio zašto smo vadili Theophilea. West Ham je dobro parirao, radili su nešto novo, otvaranje s tri igrača i to su jako dobro radili.

Svaka utakmica je teška utakmica, idemo u Genk po pobjedu. Vjerujem da ćemo uspjeti preboliti ovaj poraz'', završio je trener Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider