Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znaju se dugo

Je li Jakirović pogriješio kada je napustio Rijeku i prešao u Dinamo? "Iz ove perspektive je, ali…"

Krunoslav Rendulić u velikom videointervjuu za gol.hr prokomentirao je prelazak Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo i odgovara na pitanje je li Jakirović pogriješio…

Krunoslav Rendulić, sad već bivši trener Zrinjskog iz Mostara, hit-momčadi Konferencijske lige, prokomentirao je za gol.hr trenerski transfer koji je podigao puno prašine u Hrvatskoj.

Rendulić jako dobro poznaje Sergeja Jakirovića, poznaju se još iz igračkih dana, igrali su zajedno, tako da ima dobar uvid u cijelu situaciju i mjerodavan je da odgovori na komplicirano pitanje:

Je li Jakirović pogriješio kada je napustio potentnu Rijeku i prešao u turbulentni Dinamo i što biste napravili da ste bili na njegovu mjestu?

"Pa, sad iz ove perspektive možda se može reći da je, ali vi kada donosite odluku, mislite da je ona u tom momentu najbolja."

Vjerojatno se on lomio…

"Nije to jednostavno. Govorim sada samo iz sportskog aspekta. Dinamo je izazov za sve, budimo realni i pošteni. Kada te zove Dinamo, nema tu puno pameti i razmišljanja. Dinamo je jedan od dva najveća hrvatska kluba i kada te zove Dinamo, jasno je kakva će biti odluka. Idete tamo bez obzira na trenutnu situaciju kakva je u Dinamu, a nije baš bajna", kazao je Rendulić.

Što je još rekao na tu temu, pogledajte u videoprilogu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider