Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će na kraju slaviti?

Je li Hajduk sada najveći favorit prvenstva i može li se Dinamo konsolidirati?

Krunoslav Rendulić prokomentirao je za gol.hr borbu Hajduka, Rijeke i Dinama za naslov prvaka Hrvatske.

Poznati hrvatski trener Krunoslav Rendulić prokomentirao je situaciju u SuperSport HNL-u i osvrnuo se na žestoku borbu za prvaka Hrvatske.

Je li Hajduk sada favorit za osvajanje naslova prvaka? Čini se da se klatno javnosti pomiče na njegovu stranu nakon posljednjih pobjeda i kikseva Dinama i Rijeke. Jeste li vi tog dojma?

"Pa, sigurno da se pomiče na njegovu stranu. Hajduk je to zaslužio, ja bih rekao prije svega rezultatima, premda su ovu zadnju utakmicu protiv Varaždina igrali jako dobro. Rezultat imaju, bodovnu prednost također. Nije malo imati devet bodova prednost u odnosu na Dinamo, bez obzira na to što Dinamo ima dvije utakmice manje, ali treba u te dvije utakmice pobijediti. Ako i pobijedi, opet ostaju tri boda prednosti. Ta prednost nije tolika da se ona ne bi mogla dostići, ali činjenica je da Hajduk dugo godina nije bio u ovakvoj poziciji", kazao je Rendulić, koji je u bogatoj igračkoj karijeri nosio i dres Hajduka te je bio dio splitske momčadi koja je osvojila naslov prvaka 2001.

Krunoslav Rendulić Krunoslav Rendulić (Foto: GOL.hr)

Kada biste vi prognozirali, na koga biste stavili da će biti prvak?

"Nezahvalna prognoza, obično promašim. Ne znam, meni se nekako čini da Dinamo, bez obzira na sve, ipak ima malu prednost."

Mislite da će se konsolidirati preko zime?

"Mislim da hoće jer jednostavno ovako turbulentno ne može biti od zime. Trebaju izvući ovih par kola do zimske stane bez veće štete i onda misli da će se Dinamo konsolidirati od proljeća i da će to izgledati puno bolje", kazao je Rendulić, a što je još govorio o ovoj i drugim temama vezanim za HNL pogledajte u videoprilogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider